Η ΕΡΤ ανακοίνωσε νέα σειρά – Πρωταγωνιστές έκπληξη

Η δημόσια τηλεόραση δεν σταματά να μεγαλώνει τη λίστα της με τα νέα σίριαλ
2'

Η ΕΡΤ, τις τελευταίες σεζόν, ξεχωρίζει με τις παραγωγές μυθοπλασίας που βγάζει στον αέρα. Με στόχο να είναι υπολογίσιμη δύναμη στους πίνακες της Nielsen, συνεχίζει να επενδύει στις σειρές και τη νέα χρονιά θα κάνει την έκπληξη.

Αυτή τη φορά ψηφίζοντας γέλιο, ετοιμάζει το σίριαλ «Μαμά στα κρυφά», βασισμένο στο ιταλικό format «Non dirlo al mio capo». Η σειρά πραγματεύεται τις περιπέτειες μιας εργαζόμενης μαμάς, τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Ζαπατίνας, το σενάριο ο Πάνος Αμαραντίδης και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Αντίνοο Αλμπάνη, Τζένη Θεωνά, Ευγενία Δημητροπούλου, Νικολέττα Καρρά.

Να σημειωθεί ότι η ΕΡΤ1 θα έχει και μία καθημερινή κωμική σειρά, με τίτλο «Αρχελάου . Γιάννης Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης, Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννης Καράμπαμπας, Γεράσιμος Γεννατάς, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιάννης Διακάκης και ο Δημήτρης Πιατάς, ετοιμάζονται να ενσαρκώσουν τους κεντρικούς ήρωες.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε πολυκατοικία στο Παγκράτι και πρόκειται για μία σύγχρονη κωμωδία, με έξυπνο χιούμορ, πολυδιάστατους χαρακτήρες, τη φρέσκια σκηνοθετική ματιά των Λήδας Βαρτζιώτη, Δημήτρη Τσακαλέα και Φωτεινής Κοτρώτση.

Στην τρέλα της Αθήνας τού σήμερα, πέντε χαρακτήρες φαινομενικά διαφορετικοί μεταξύ τους, γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, έρχονται κοντά με αφορμή το μπαρ της Αρχελάου 5, στο Παγκράτι, που ανοίγει ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Στέφανος. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί, εκπλήξεις, απρόοπτα, όμορφες στιγμές και παράξενα γεγονότα συνθέτουν με κωμικό τρόπο την κοινή καθημερινότητα των πέντε αυτών ανθρώπων αλλά και κάποιων άλλων, που εισβάλλουν δυναμικά στη ζωή τους…

Ο ματαιόδοξος Στέφανος, ο κουλτουριάρης σκηνοθέτης Ορφέας, η απελευθερωμένη Δώρα, η συντηρητική Λυδία και η αδίστακτη Κέλλυ αντιμετωπίζουν την τρέλα της Αθήνας ζώντας τραγελαφικές καταστάσεις.