Ταμπού: Καθηλώνει το τρέιλερ της νέας σειράς του MEGA

Η μεγάλη παραγωγή του Αντρέα Γεωργίου αναμένεται να καθηλώσει

Ταμπού: Καθηλώνει το τρέιλερ της νέας σειράς του MEGA
1'

«Η Γη της ελιάς», «Famagusta» και τώρα το «Ταμπού»… Το MEGA ετοιμάζεται δυναμικά για τη νέα χρονιά, με την καινούργια σειρά του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου να υπόσχεται καθηλωτικές στιγμές.

Το τρέιλερ κυκλοφόρησε και συνθέτει τον αινιγματικό κόσμο που αναμένεται να αποκαλυφθεί στη μικρή οθόνη το φθινόπωρο. Μέσα σε μόλις ένα λεπτό, παίρνουμε μια πρώτη γεύση του λαμπερού καστ του «Ταμπού». Αγαπημένοι πρωταγωνιστές και νέα πρόσωπα πλαισιώνουν τη νέα πρόταση μυθοπλασίας που θα συζητηθεί.

Η αποκάλυψη του πτώματος μιας γυναίκας θα είναι μόνο η απαρχή ενός ντόμινο που θα φέρει τους ήρωες αντιμέτωπους με το ένοχο παρελθόν, αλλά και το δίλημμα της συγκάλυψης. Θα καταφέρει ένας παθιασμένος έρωτας να ταράξει τα ήρεμα νερά της λίμνης Παμβώτιδας; Ποιο κόστος είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν οι ήρωες της σειράς «Ταμπού» με αντάλλαγμα μια στιγμή ευτυχίας;


Η υπόθεση

Στο επίκεντρο της ιστορίας, η οικογένεια Καρτάλη! Τέσσερα αδέρφια, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά πολύ αγαπημένα. Μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό, ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα. Στο περιβάλλον της οικογένειας, αγαπημένοι φίλοι, ορκισμένοι εχθροί και μια μεγάλη παρέα νέων φοιτητών που εξερευνά τη ζωή και τον έρωτα με την ορμή, αλλά και την άγνοια των νεανικών χρόνων.

Πρωταγωνιστούν οι Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρή, Μυρτώ Αλικάκη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή