Επτά επώνυμοι Έλληνες που «έσβησαν» στην άσφαλτο - Για κάποιους δεν είχατε ιδέα

Επώνυμοι Έλληνες που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα

Επτά επώνυμοι Έλληνες που «έσβησαν» στην άσφαλτο - Για κάποιους δεν είχατε ιδέα
5'

Έζησαν έντονα, πήραν μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, ωστόσο δεν μπόρεσαν να χορτάσουν τα πάντα, αφού η μοίρα τους έκοψε γρήγορα το νήμα της ζωής, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς τους ανθρώπους και το κοινό που τους θαύμαζε και τους αγαπούσε.

Επτά επώνυμοι Έλληνες που πέθαναν σε τροχαίο

Mad Clip

Ο Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 2 Σεπτεμβρίου 2021, στη Λεωφόρο Αθηνάς και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής. Βάσει των όσων έγιναν γνωστά, αφότου έστριψε με σχετικά μεγάλη ταχύτητα, όταν έφτασε στην ευθεία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του (Porsche), πιθανότατα λόγω του βρεγμένου οδοστρώματος αλλά και του γεγονότος ότι λογικά είχε απενεργοποιημένα τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου του.

Ως αποτέλεσμα συνετρίβη σε έναν από τους στύλους φωτισμού της κεντρικής νησίδας και έπειτα έπεσε πάνω σε ένα δέντρο όπου και σκοτώθηκε ακαριαία.

madclip-skotothike.jpg

Ο θάνατός του επηρέασε πολλούς τραγουδιστές και θαυμαστές του, μερικοί εκ των οποίων άφησαν λουλούδια στην θέση στην οποία έλαβε χώρα το τροχαίο. Κηδεύτηκε στις 6 Σεπτεμβρίου στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου Αθηνών με πλήθος θαυμαστών οι οποίοι θέλησαν να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία - δείτε εικόνες από την κηδεία.

Παντελής Παντελίδης

Ο Παντελής Παντελίδης πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες στις 18 Φεβρουαρίου 2016, σε τροχαίο δυστύχημα σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης με την συνδετήρια οδό του Πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Ελληνικού και της συνοικίας του Ελληνικού, ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο Mercedes W164 ML 63 AMG το οποίο έφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες. Αφού οι τεχνικοί της τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος της Νέας Ιωνίας, ενώ νωρίτερα η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Ο τραγουδιστής τάφηκε στο κοιμητήριο Μεταμόρφωσης.

pantelis-pantelidis-2.jpg

Ένα μήνα μετά το τροχαίο, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο τραγουδιστής ήταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν να κάνει λόγο για 2,72 μιλιγκράμ (mg) αλκοόλ στο αίμα του. Τον Οκτώβριο του 2017 το εισαγγελικό πόρισμα έδειξε ότι ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και η υπόθεση του δυστυχήματος μπήκε στο αρχείο.

Πάνος Νάτσης

Ο πιο πρόσφατος θάνατος από τροχαίο στην ελληνική showbiz ήταν αυτός του Πάνου Νάτση το 2022 όταν συγκρούστηκε η μηχανή του με φορτηγό. Το μοιραίο τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού. Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει, παραβιάστηκε το Stop, με τη μηχανή να χτυπάει στην αριστερή πλευρά του φορτηγού που κινούταν επί της Δεληγιώργη. Ο ηθοποιός εκτοξεύτηκε στο κράσπεδο, όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο.

PANOS-NATSIS.jpg

Τόμας Πρωτόπαπας

Το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου 2013, ο Τόμας Πρωτόπαπας ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του, με προορισμό το στούντιο στο οποίο θα γίνονταν τα γυρίσματα της εκπομπής Dr Cook. Κάποια στιγμή και ενώ είχε ήδη μπει στην Αττική Οδό, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να τηλεφωνήσει, και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω του ένα λευκό βανάκι.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει ο ηθοποιός στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του και να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολύ σοβαρούς τραυματισμούς.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ στην Κηφισιά Αττικής, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Μετά το τέλος της επέμβασης, μεταφέρθηκε στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του ΚΑΤ, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος, για 66 ημέρες, μέχρι το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου 2013, οπότε και έφυγε από τη ζωή. Μετά το θάνατο του, ο δεύτερος κύκλος της σειράς Οι Βασιλιάδες αφιερώθηκε στη μνήμη του.

tomas-protopapas.jpg

Κωνσταντίνος Παπαχρόνης

Ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008 σε ηλικία 31 ετών. Η μηχανή που οδηγούσε ο ηθοποιός συγκρούστηκε με Ι.Χ στην οδό Αμαλίας, στο κέντρο της πόλης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Η Εξόδιος ακολουθία έγινε στην Κατερίνη.

papachronis-konstantinos.jpg

Πέτρος Λοχαΐτης

Ο Πέτρος Λοχαΐτης ήταν γνωστός στο ευρύτερο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του σε ταινίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, των οποίων υπήρξε στενός συνεργάτης και φίλος.

Δυστυχώς, στις 29 Μαΐου 1976 έμελλε να παίξει την τελευταία «πράξη» της ζωής του, αφού ο γνωστός ηθοποιός σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στον Θεολόγο, όπου διατηρούσε εξοχικό, όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε βράχο. Ήταν μόλις 43 ετών.

petros-lochaitis.jpg

Νίκος Γαρουφάλλου

Τον Αύγουστο του 2009 έφυγε από την ζωή σε ηλικία 72 ετών ο Νίκος Γαρουφάλλου, ο οποίος παρασύρθηκε από Ι.Χ. στο Λαύριο, όπου παραθέριζε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σύζυγος της Κάκιας Ιγερινού νοσηλεύτηκε, με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σε κωματώδη κατάσταση και λίγες ώρες μετά κατέληξε.

nikos-garoufalloy.jpg

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή