Τηλεαστέρες με διπλό ρόλο τη νέα χρονιά

Ποια πρόσωπα θα έχουν την τιμητική τους τη νέα σεζόν
3'

Ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των τελευταίων ετών στην TV, όμως υπάρχουν πρόσωπα που απλά τον προσπερνούν. Έτσι, τα στελέχη τούς εμπιστεύονται και τη νέα χρονιά θα βρεθούν με περισσότερα από ένα πρότζεκτ.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένας από αυτούς. Ο παρουσιαστής όχι μόνο ανανέωσε με το κανάλι του Αμαρουσίου, αλλά τη νέα σεζόν θα έχει τριπλή παρουσία στον ΑΝΤ1! Ο Γρηγόρης θα βρίσκεται στη late night εκπομπή, «The 2night show», στο τηλεπαιχνίδι του Σαββατοκύριακου «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», ενώ ετοιμάζει μία ταξιδιωτική εκπομπή που θα θυμίσει τον «Όμορφο Κόσμο». Με τίτλο «The road show», ο οικοδεσπότης με τον στενό συνεργάτη του Διονύση θα κάνουν όμορφες εκδρομές ανά την Ελλάδα, θα συναντήσουν απλούς καθημερινούς ανθρώπους, θα δουν από κοντά μερικά κρυμμένα «διαμάντια» της χώρας μας και θα μας κάνουν να γελάσουμε πολύ.

Στο ίδιο κανάλι, με δύο πρότζεκτ θα βρεθεί ο Σάκης Τανιμανίδης. Το «Dragons’ Den» επανέρχεται με νέο κύκλο, την ίδια ώρα που ο παρουσιαστής ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τον Γιώργο Μαυρίδη. Ο Σάκης και ο Γιώργος μάς προσκαλούν σε μια παγκόσμια γιορτή, που συνδυάζει το πάθος τους για περιπέτεια και την αγάπη τους για τα ταξίδια. Η νέα version του «World Party», με τίτλο «S&G reunion», έρχεται τη νέα σεζόν και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο.

Η Ναταλία Γερμανού έχει καταφέρει να συνδεθεί με την ψυχαγωγία τα Σαββατοκύριακα. Η τηλεοπτική χρονιά θα την βρει με διπλό ρόλο και, σίγουρα, με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που δεν θα περάσουν απαρατήρητα στον ανταγωνισμό. Η παρουσιάστρια έρχεται για 7η σεζόν με το «Καλύτερα δε γίνεται!» και πολλές αλλαγές. Παράλληλα, η Ναταλία θα κρατά συντροφιά για λίγα επεισόδια με το σόου «Secret Song». Τραγουδιστές, ηθοποιοί και παρουσιαστές θα κάθονται στην λευκή καρέκλα, στα σκοτεινά, χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι θα συμβεί.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στο μέτωπο του STAR, έρχεται το πρώτο μισό της ερχόμενης σεζόν με τη «Φάρμα». Ο σεφ βρέθηκε και την περσινή χρονιά στην ίδια θέση, κερδίζοντας το στοίχημα! Ο αγαπημένος των τηλεθεατών, Λεωνίδας, να σημειωθεί το δεύτερο μισό, θα είναι ξανά στο «MasterChef» που σάρωσε και ανανέωσε το ραντεβού του.

Ο Γιώργος Λιανός δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Όπως όλα δείχνουν, θα αναλάβει ρόλο οικοδεσπότη στον νέο κύκλο του «Voice» το πρώτο μισό της χρονιάς αλλά και στο «Survivor» στις αρχές του 2025. Ο παρουσιαστής θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον με το στυλ του και το ιδιαίτερο χιούμορ του, αποδεικνύοντας ξανά την αξία του.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ετοιμάζεται για μία δυνατή χρονιά. Από τη μία θα βρίσκεται στο team της Φαίης Σκορδά στο μαγκαζίνο «Buongiorno», από την άλλη στις αρχές του 2025 θα βρεθεί με τη δική του εκπομπή που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.

Σχετικές ειδήσεις