Στράτος Τζώρτζογλου: «Ηθελα να κάνω κακό στον εαυτό μου» - Τι αποκαλύπτει για την κατάθλιψη

Ο Στράτος Τζώρτζογλου εξήγησε ότι η κούραση που είχε σε συνδυασμό με τον θάνατο της μητέρας του, τον οδήγησαν στην κατάθλιψη

Στράτος Τζώρτζογλου: «Ηθελα να κάνω κακό στον εαυτό μου» - Τι αποκαλύπτει για την κατάθλιψη
2'

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη που βίωσε, αλλά και το πώς το διαχειρίστηκε μαζί με τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου στο περιοδικό «ΟΚ!» και εξήγησε ότι η κούραση που είχε σε συνδυασμό με τον θάνατο της μητέρας του, τον οδήγησαν στην κατάθλιψη.

Τζώρτζογλου: «Συνεχίζω να κάνω συνεδρίες με ψυχολόγο»

Συγκεκριμένα, ο Στράτος Τζώρτζογλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ισως ο θάνατός της μητέρας μου να ήταν η κορυφή του παγόβουνου και να είχε ξεκινήσει από πιο πριν. Επειδή δούλευα πολύ, ίσως κούρασα τον εαυτό μου περισσότερο από όσο άντεχε. Δεν σταμάτησα για να αφουγκραστώ τι θέλει η ψυχή μου. Η Σοφία μου στάθηκε με αγάπη αλλά χωρίς γνώση γι' αυτό που αντιμετώπιζα. Τους πρώτους μήνες έκανε υπομονή, αλλά όταν συμπληρώθηκε ένας χρόνος άρχισε να ενοχλείται».

Στη συνέχεια, εξήγησε πώς η κατάθλιψή του επηρέασε τη σχέση τους. «Το ερωτικό πάθος έπαψε να υπάρχει. Γίναμε δύο δρόμοι παράλληλοι μέσα στο ίδιο σπίτι, αλλά ποτέ δύο ξένοι. Όποια διαφορά κι αν έχω με τη Σοφία, εκείνο που κυριαρχεί είναι ότι σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Η σχέση μας στηρίζεται στην αγάπη. Αυτές οι δύο αξίες μας δένουν και έτσι μπορέσαμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα», εξήγησε.

«Συνεχίζω να κάνω συνεδρίες με ψυχολόγο. Ανασκαλεύουμε διάφορα γεγονότα από το παρελθόν και βγαίνουν στην επιφάνεια. Θεωρώ ότι ήταν η κούρασή μου πάρα πολλά χρόνια που δεν μπορούσα να εκφράσω τα συναισθήματά μου στον κοντινό μου περίγυρο. Πάντα είχα τον ρόλο του νικητή και στήριζα τους άλλους. Η ζωή μου είναι ένα συνεχές ρόλερ κόστερ. Από μικρό παιδί έχω συνηθίσει στις δύσκολες καταστάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου πρόσθεσε: «Εκείνο που δεν είχα λύσει ήταν να μπορώ να εκφράσω ότι τώρα είμαι κουρασμένος, ηττήθηκα. Πάντα ήμουν μαχητής. Ηθελα να κάνω περήφανους τους γονείς μου κι αργότερα τον γιο μου, Αλκιβιάδη και τη Σοφία. Την περίοδο της κατάθλιψης ένιωθα ότι δεν ήθελα να κάνω τίποτα. Δεν ήθελα να είμαι ερωτικός. Δεν ήθελα να είμαι σέξι. Πήρα 12 κιλά. Σαν να ήθελα να κάνω κακό στον εαυτό μου και να πω αγαπήστε με στη χειρότερη μορφή μου. Μπορεί να ήταν κι αυτό».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή