Μαρία Κορινθίου: Οι αμήχανες απαντήσεις σε ερωτήσεις για τον Γιάννη Αϊβάζη πριν τον χωρισμό

Η Μαρία Κορινθίου στην τελευταία τηλεοπτική συνέντευξή της τον Μάιο είχε έρθει σε δύσκολη θέση καθώς αρκετές ήταν οι αναφορές στον Γιάννη Αϊβάζη
2'

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης μετά από 14 χρόνια γάμου, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν το Σάββατο 10 Αυγούστου.

Οι πληροφορίες φέρονται να επιβεβαιώνονται από άτομα από το περιβάλλον των ηθοποιών.

Η Μαρία Κορινθίου στην τελευταία τηλεοπτική συνέντευξή της τον Μάιο, στην εκπομπή Πρωινό Σουσου είχε αναφερθεί στον διαλογισμό και πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της.

Όπως ήταν φυσικό αρκετές ήταν οι ερωτήσεις και αναφορές στον Γιάννη Αϊβάζη με εκείνη να απαντά αρκετά «μαζεμένη» για τη σχέση τους.

«Η προσωπική περιποίηση του καθενός είναι πολύ διαφορετική. Εμένα με ενδιαφέρει να περιποιούμαι πιο πολύ την ψυχούλα μου. Για εμένα αυτό είναι πιο σημαντικό. Η καθημερινή τοξικότητα που μπορεί να παίρνεις πρέπει να καθαριστεί και να έρθεις ξανά στο κέντρο σου στο τέλος της ημέρας. Υπάρχει ο διαλογισμός, η Υoga και άλλα πολλά πράγματα. Ο κόσμος δεν ξέρει ακόμα τι είναι ο διαλογισμός. Είναι ο εσωτερικός λόγος, για τον καθένα αυτό μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό», δήλωνε η ηθοποιός.

Σε ερώτηση για το αν ο Γιάννης είναι συνοδοιπόρος της σε αυτό το ταξίδι, η ίδια είχε απαντήσει πιο αόριστα και εμφανώς αμήχανα. «Ο Γιάννης διαλογίζεται με δικό του τρόπο. Έρχεται στο κέντρο του όταν πηγαίνει στο Άγιο όρος, πηγαίνει αρκετά συχνά, έχει τους πνευματικούς του».

Πάντως φαίνεται πως το ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις παρά τον χωρισμό τους, αφού η Μαρία Κορινθίου κλείνοντας την συνέντευξή εκείνη έλεγε ότι: «Θα πάω Βοστώνη και Λος Άντζελες…Επιστρέφω για τα γενέθλια του Γιάννη, στις 12 Ιουνίου, στις 13 είναι τα γενέθλιά του».