Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν έγινα ηθοποιός για να βγάζω πολλά χρήματα, δεν έχω αυτή τη ματαιοδοξία»

Η εξομολόγηση της Σοφίας Βογιατζάκη για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός

Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν έγινα ηθοποιός για να βγάζω πολλά χρήματα, δεν έχω αυτή τη ματαιοδοξία»
2'

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη στο ένθετο Enjoy, με αφορμή την παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» που περιοδεύει ανά την Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη διαχείριση της αναγνωρισιμότητας και στις οικονομικές απολαβές του κλάδου της.

«Επέλεξα να γίνω ηθοποιός, όχι διάσημη. Δεν είχα τίποτα στο μυαλό μου περί φήμης. Ούτε τότε ούτε τώρα ούτε θα έχω ποτέ. Το μόνο που με κινεί είναι η αγάπη για το επάγγελμα του ηθοποιού. Μου αρέσει να παίζω διάφορους ρόλους, να μπαίνω στις ζωές άλλων ανθρώπων. Δεν έχω καμία ματαιοδοξία. Δεν κάνω το επάγγελμα αυτό για να βγάλω πολλά χρήματα. Τα χρήματα του ηθοποιού είναι συγκεκριμένα.», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Δεν βγάζουμε τα χρήματα των τραγουδιστών. Για μένα κάθε φορά που μου δίνεται ένας ρόλος στο θέατρο, θα τον πάρω και θα τον παίξω με την ίδια παιδική αθωότητα. Μόνο η αγάπη για το ίδιο το θέατρο με κινεί. Ως ηθοποιός δεν δουλεύω μέσα από δημόσιες σχέσεις. Η μια δουλειά θα μου φέρει την επόμενη. Εγώ αγάπησα το θέατρο από πέντε χρονών, όταν η μαμά μου με πήγαινε να δω θεατρικές παραστάσεις και την ευγνωμονώ για αυτό. Είμαι τριάντα χρόνια στο θέατρο. Και τον ελεύθερο χρόνο μου, όταν δεν παίζω θέατρο, θα πάω να δω άλλους συναδέλφους από επαγγελματική διαστροφή.», πρόσθεσε στη συνέχεια η Σοφία Βογιατζάκη.

«Το ίδιο χαίρομαι και συγκινούμαι να βλέπω συναδέλφους που εκτιμώ να παίζουν ωραίους ρόλους. Έχουμε πολύ καλούς ηθοποιούς στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλοί που θαυμάζω απεριόριστα και τους αγαπώ και ως ανθρώπους.», είπε καταλήγοντας η ηθοποιός.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή