Ο Τομ Κρουζ ευχαριστεί το Παρίσι και «πετάει»« για Λος Άντζελες

Ξεκινάει το επόμενο ταξίδι της ολυμπιακής σημαίας

Ο Τομ Κρουζ ευχαριστεί το Παρίσι και «πετάει»« για Λος Άντζελες
2'

Χολιγουντιανές πινελιές είχε η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο κινηματογραφικός αστέρας Τομ Κρουζ έπεσε από την οροφή του εθνικού σταδίου της Γαλλίας και παρέλαβε την Ολυμπιακή σημαία, φέρνοντας μια βαριά δόση Χόλιγουντ στην τελετή λήξης των Αγώνων του Παρισιού, καθώς η γαλλική πρωτεύουσα παρέδωσε τη σκυτάλη στον επόμενο οικοδεσπότη Λος Άντζελες.

Ο Mission Impossible έκανε το άλμα του, καθώς έπεσε 50 μέτρα από την οροφή του Stade de France, στο φινάλε μιας τελετής που συνδύασε το παραδοσιακό, το σκοτεινό και το εκθαμβωτικό θάμπωμα της Tinseltown.

Ενώ το Παρίσι χρησιμοποίησε εμβληματικά ορόσημα όπως ο Πύργος του Άιφελ και το Παλάτι των Βερσαλλιών για να κερδίσει τις καρδιές των Ολυμπιονικών και των θεατών, το Λος Άντζελες στράφηκε γρήγορα στην κλήρωση αστεριών του: διασημότητες A-list.

Το Παρίσι έριχνε την αυλαία των Ολυμπιακών Αγώνων που έφεραν τον σπινθηροβόλο αθλητισμό στην καρδιά της πρωτεύουσας, δίνοντας νέα πνοή σε ένα ολυμπιακό σήμα που πληγώθηκε από τις δυσκολίες των Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016 και το άψυχο πνεύμα της εκδήλωσης του Τόκιο που επλήγη από τον COVID.

Η έξοδος του Κρουζ με μοτοσικλέτα είδε την τελετή λήξης να μεταβαίνει σε ένα προηχογραφημένο βίντεο του 62χρονου αλεξιπτωτιστή μέχρι την πινακίδα του Χόλιγουντ, όπου ένα ευρύ πλάνο έδειξε τους Ολυμπιακούς δακτυλίους ενσωματωμένους στο ορόσημο του Λος Άντζελες.

Στη συνέχεια, η σημαία πέρασε από τους Ολυμπιονίκες των ΗΠΑ του παρελθόντος και του παρόντος καθώς διέσχιζε την πόλη πριν φτάσει σε ένα beach party, όπου εμφανίστηκαν τα μουσικά είδωλα του Λος Άντζελες Red Hot Chili Peppers, Billie Eilish, Snoop Dogg και Dr. Dre.

Η δήμαρχος του Λος Άντζελες Karen Bass αναγνώρισε ότι το Παρίσι έχει θέσει υψηλά πρότυπα. Αλλά η Πόλη των Αγγέλων έχει αυτοχαρακτηριστεί ως φάρος διαφορετικότητας και θα έχει το Χόλιγουντ στο οποίο θα στηριχθεί.

Λίγο αργότερα, ο διάσημος ηθοποιός έστειλε το «ευχαριστώ» στο Παρίσι λίγο πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή