Οι celebrities αγωνιούν για το πύρινο μέτωπο – Οι αναρτήσεις

Εκπρόσωποι της TV και της εγχώριας σόουμπιζ δεν στέκονται αδιάφοροι μπροστά στη βιβλική καταστροφή με τη φωτιά στη βορειοανατολική Αττική

Οι celebrities αγωνιούν για το πύρινο μέτωπο – Οι αναρτήσεις
Eurokinissi
2'

Σε πύρινη λαίλαπα έχει μετατραπεί η βορειοανατολική Αττική, ενώ ήδη σε Πεντέλη και Διώνη καίγονται σπίτια με τους κατοίκους να παλεύουν να κρατήσουν τις περιουσίες τους.

Εκπρόσωποι της TV και της εγχώριας σόουμπιζ δεν στέκονται αδιάφοροι μπροστά στη βιβλική αυτή καταστροφή, κάνοντας τα δικά τους ποσταρίσματα. «Στο ίδιο έργο θεατές» έγραψαν οι «Ράδιο Αρβύλα» αναφερόμενοι στη φωτιά που μαίνεται από χθες στην Αττική.

Η Ελένη Τσολάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέφερε: «Κάθε χρόνο θεατές στο ίδιο έργο. Κάθε χρόνο το οξυγόνο μας λιγοστεύει. Κάθε χρόνο ο ίδιος πόνος μπροστά σε αυτές τις τραγικές εικόνες. Καλό κουράγιο στους πυροσβέστες και τους εθελοντές μας».

H Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε ένα σκίτσο, στο οποίο αναγράφεται ότι «δεν φτιάχνονται όλα». Μάλιστα, συνόδευσε το story της με ένα «emoji» δακρυσμένο.

Ο τραγουδιστής Στέλιος Λεγάκης, που ζει με τη σύζυγό του Ειριάνα και την κόρη τους στην περιοχή της Διώνης, όπως αποκάλυψε μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, εγκατέλειψε μαζί με την οικογένειά του το σπίτι του τα ξημερώματα, προκειμένου να αποφύγουν τον κίνδυνο για τη ζωή τους. «Εμείς φύγαμε στις 5 το πρωί από το σπίτι. Ευτυχώς προλάβαμε. Εύχομαι όλα να τελειώσουν αισίως. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα. Τα σπίτια είναι ντουβάρια, τοίχοι, άψυχα πράγματα. Φύγετε όλοι. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να κάθεστε μέσα στα σπίτια να σώσετε κάτι. Δε χωράνε ηρωισμοί. Όσο για εσάς που βάζετε τις φωτιές… εύχομαι πραγματικά να καείτε οι ίδιοι. Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο», έγραψε στην ανάρτησή του ο Στέλιος Λεγάκης.

H Δανάη Μπάρκα πόσταρε φωτογραφίες από το Χαλάνδρι, με τον ουρανό να έχει σκοτεινιάσει και την εικόνα να φαντάζει απόκοσμη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή