Φωτιά στην Αττική: Αγανακτισμένος ο Σάββας Πούμπουρας - «Είμαι μουδιασμένος μπροστά σε όλο αυτό»

Κοντά στο πύρινο μέτωπο των Βριλησσίων βρέθηκε ο Σάββας Πούμπουρας
1'

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν όλοι οι Έλληνες τον πύρινο «εφιάλτη» στην βορειοανατολική Αττική, που καταστρέφει στο διάβα του περιουσίες.

Ανάμεσα στους celebrities που τοποθετήθηκαν για την καταστροφική φωτιά που καίει στην Αττική για δεύτερο 24ωρο ήταν και ο Σάββας Πούμπουρας.

Ο γνωστός παρουσιαστής, που μέχρι χθες απολάμβανε τις καλοκαιρινές του διακοπές, επέστρεψε στην Αθήνα και βρέθηκε δίπλα στο πύρινο μέτωπο.

Ο ίδιος φροντίζει πάντα να προσφέρει τη βοήθειά του εθελοντικά, σε τέτοιες καταστροφές.

Σε δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάββας Πούμπουρας αποκάλυψε πως βρέθηκε στα Βριλήσσια, τα οποία τις τελευταίες ώρες καίγονται.

«Μόλις γύρισα Αθήνα και είμαι μουδιασμένος μπροστά σε όλο αυτό. Μόλις έχω λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε, θα σας ενημερώσω», έγραψε σε ένα story του αρχικά.

Στη συνέχεια, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον ίδιο μέσα στο πύρινο μέτωπο, προειδοποιώντας τον κόσμο που κινείται στην περιοχή να προσέχει.

Όπως αναφέρει μάλιστα, η φωτιά καίει και ηλεκτροφόρα σύρματα, τα οποία σπάνε και με τη σειρά τους, δημιουργούν νέες εστίες, με την κατάσταση να γίνεται ανεξέλεγκτη.

Σχετικές ειδήσεις