Η σταρ της Disney, Skai Jackson, συνελήφθη για ξυλοδαρμό μετά από καυγά με τον φίλο της

Η ασφάλεια αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία αφού ισχυρίστηκε ότι είδε την Τζάκσον να σπρώχνει το αγόρι της περισσότερες από μία φορές.
instagram @skaijackson
2'

Η σταρ του Disney Channel, Σκάι Τζάκσον, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα για ξυλοδαρμό μετά από καυγά με το αγόρι της, σύμφωνα με το Page Six.

Η ηθοποιός του «Jessie», 22 ετών, φέρεται να αντιμετώπισε νομικά προβλήματα στο Universal CityWalk στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνια στις 9 Αυγούστου, αφού η ασφάλεια παρατήρησε ότι εκείνη και ο αγαπημένος της άρχισαν να τσακώνονται, λέει στο Page Six εκπρόσωπος του τμήματος του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες.

Η ασφάλεια αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία αφού ισχυρίστηκε ότι είδε την Τζάκσον να σπρώχνει το αγόρι της περισσότερες από μία φορές.

Οι φύλακες κράτησαν το ζευγάρι μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι τοπικές αρχές και να επανεξετάσουν το υλικό, το οποίο φέρεται να έδειχνε ότι η σταρ τον είχε σπρώξει δύο φορές.

Η Τζάκσον συνελήφθη για πλημμεληματική ενδοοικογενειακή βία, παραπέμφθηκε και αφέθηκε ελεύθερη λίγες ώρες αργότερα.

Η υπόθεση θα εξεταστεί από το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες για να διαπιστωθεί αν δικαιολογούνται οι κατηγορίες.

Παρά το προφανές υλικό από τη συμπλοκή, τόσο η Τζάκσον όσο και ο φίλος της αρνήθηκαν ότι ήρθαν στα χέρια, και, μάλιστα, δήλωσαν ότι είναι ευτυχώς αρραβωνιασμένοι και περιμένουν μωρό.

Δεν είναι πολλά γνωστά για τον φίλο της Τζάκσον υπό το πρίσμα ότι η ίδια τον κρατάει μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ζει μια πολύ ιδιωτική ζωή.

Η ηθοποιός προστίθεται σε μια μεγάλη σειρά αστέρων του Disney Channel που έχουν βρεθεί μπλεγμένοι με την αστυνομία.

Ο ηθοποιός του «That's So Raven», Orlando Brown, έχει μπει και βγει από το κρατητήριο για διαρρήξεις, ενδοοικογενειακή βία και ναρκωτικά.

Ο ηθοποιός του «Hannah Montana», Mitchel Musso, συνελήφθη το περασμένο καλοκαίρι για δημόσια μέθη.