Από το OPEN… στον ΣΚΑΪ – Νέα μεταγραφή έκπληξη

Ο ΣΚΑΪ φαίνεται ότι δίνει χώρο στον προγραμματισμό και στο αθλητικό περιεχόμενο

Από το OPEN… στον ΣΚΑΪ – Νέα μεταγραφή έκπληξη
1'

Με μία ανακοίνωση τα στελέχη του ΣΚΑΪ γνωστοποίησαν ότι μία αθλητική εκπομπή, ήδη γνωστή στο ευρύ κοινό, πλέον θα προβάλλεται από τη συχνότητα του σταθμού.

«Η Δίκη στον ΣΚΑΪ, η αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων, έρχεται και πάλι στις οθόνες σας με την έναρξη του νέου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος. Το μακροβιότερο talk show της ελληνικής τηλεόρασης θα ενημερώνει τους φιλάθλους έγκυρα και έγκαιρα για 37η χρονιά ώστε να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι. Κάθε Δευτέρα, στις 10 το βράδυ, ζωντανά, στον ΣΚΑΪ HYBRID και σε μαγνητοσκόπηση μετά τα μεσάνυχτα, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στην πρεμιέρα της σεζόν, ζωντανά και αποκλειστικά στο studio ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη - Όλες οι ερωτήσεις, όλες οι απαντήσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο», αναφέρεται.

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης θα βρίσκεται στην παρουσίαση, αφήνοντας το OPEN για μία νέα τηλεοπτική στέγη.

Να σημειωθεί ότι, πριν από λίγα 24ώρα, ο ΣΚΑΪ είχε ανακοινώσει μία ακόμη αθλητική εκπομπή. «Ο ΣΚΑΪ μπαίνει ξανά στον αγωνιστικό χώρο και παίζει μόνο μπάλα! Το πρωτάθλημα αρχίζει και κάθε Σάββατο και Κυριακή, παίζουμε μαζί μπάλα με σχόλια, αμφισβητούμενες φάσεις, ανάλυση, ρεπορτάζ και παρασκήνιο. Με τον Πάνο Βόγλη», αναφερόταν. Η εν λόγω εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 12.30 και κάθε Κυριακή στις 21.00. Ο Πάνος Βόγλης βρισκόταν μέχρι και πριν λίγο καιρό στο δυναμικό της ΕΡΤ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή