Ελένη Φιλίνη: «Πρώην σύντροφοί μου ήθελαν να μου αγοράσουν δικό μου θέατρο»

Η ηθοποιός εξήγησε πως δεν την ενδιέφεραν ποτέ τα ακριβά δώρα

Ελένη Φιλίνη: «Πρώην σύντροφοί μου ήθελαν να μου αγοράσουν δικό μου θέατρο»
1'

Η Ελένη Φιλίνη παραχώρησε μια συνέντευξη πρόσφατα στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου μίλησε για τη σημασία του έρωτα στη ζωή της, ενώ αποκάλυψε και πώς δύο πρώην σχέσεις της θα μπορούσαν να της αλλάξουν την πορεία της στον χώρο του θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια εξομολογήθηκε πως αρκετοί ήταν εκείνη που της είχαν ζητήσει να σταματήσει τη δουλειά, προκειμένου να είναι μαζί τους.

«Είχε συμβεί αυτό πολλές φορές. Δεν υπήρχε όμως περίπτωση να αφήσω τη μεγάλη μου αγάπη για να μείνω με έναν άνδρα. Για εμένα η δουλειά μου είναι οξυγόνο. Δεν μπορούσα να το κάνω εγώ αυτό. Για έναν μεγάλο έρωτα μπορεί να τα άφηνα όλα, όχι όμως για οικονομικούς λόγους» εξήγησε.

Όσο για τα ακριβά δώρα που έχει δεχτεί στο παρελθόν από σχέσεις της, η Ελένη Φιλίνη είπε: «Δεν έδινα ποτέ καμία σημασία. Δεν είχαν αξία στη ζωή μου αυτά τα πράγματα. Δύο σύντροφοι μου, που είχα μαζί τους σχέση πάνω από έξι χρόνια, μου πρότειναν να μου αγοράσουν δικό μου θέατρο, τους είπα ότι αν συμβεί αυτό... τελειώσαμε! Είμαι απόλυτη σ’ αυτά τα πράγματα, δεν ήθελα ποτέ να εξαρτώμαι οικονομικά από κανέναν και δεν μου άρεσε να χρωστάω!».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή