Δανάη Μπάρκα: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας της εκπομπής στο MEGA

Η Δανάη Μπάρκα μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη 
2'

Ήταν 2020 όταν η Δανάη Μπάρκα έκανε την είσοδό της στη μικρή οθόνη ως ένα πολλά υποσχόμενο πρόσωπο στην πρωινή ζώνη. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, ετοιμάζεται να μετακινηθεί σε νέα ώρα κάνοντας το επόμενο βήμα και παίρνοντας τη θέση της Ελένης Μενεγάκη μετά την αποχώρησή της από το MEGA.

Η παρουσιάστρια μπορεί να αλλάζει ζώνη, όχι όμως σταθμό και αυτό σίγουρα προσδίδει λιγότερο άγχος. Άρης Καβατζίκης και Γιώργος Κρικοριάν θα μείνουν σταθερά δίπλα τη, αφού οι δύο άντρες συνεργάζονται με τη Δανάη τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσουν την όμορφη παρέα που έχουν χτίσει. Η Μαρία Ένεζλη επιστρέφει στην TV για να πάρει τη θέση της Δέσποινας Καμπούρη, που αποχώρησε, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο καθώς η Μαρία είναι μία γυναίκα με ταυτότητα και προσωπικότητα. Στην ομάδα της μεσημεριανής πλέον εκπομπής της Δανάης θα βρίσκεται και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος έχοντας συγκεκριμένο ρόλο.

Όσον αφορά στο όνομα της εκπομπής; Το «Πάμε Δανάη!» συνεχίζεται καθώς ο κόσμος έχει συνδέσει την οικοδέσποινα με τον εν λόγω τίτλο. Μάλιστα, εδώ και κάποια 24ώρα, βρίσκεται στον αέρα το teaser που τραβά τα βλέμματα.

Να σημειωθεί ότι τη θέση της Δανάης, στην πρωινή ζώνη, παίρνει η Φαίη Σκορδά που έρχεται στο MEGA με το αμιγώς ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Buongiorno». H παρουσιάστρια επιστρέφει εδώ απ΄ όπου ξεκίνησε το ταξίδι της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και έχτισε ισχυρούς δεσμούς με τους τηλεθεατές. Η Φαίη και η ομάδα της, μας ανοίγουν το σπίτι τους και είναι έτοιμοι να γίνουν η νέα πρωινή μας παρέα. Στόχος τους είναι να κάνουν ενδιαφέροντα ακόμα και τα πιο συνηθισμένα θέματα, διασφαλίζοντας ότι είστε οι πιο ενημερωμένοι για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Η πρωινή αυτή παρέα με σοβαρότητα αλλά και χιούμορ, όπου απαιτείται, θα σας κρατάει ενήμερους για όλα τα καυτά θέματα της showbiz με ρεπορτάζ, αποκλειστικά και συνεντεύξεις. Στην κουζίνα της εκπομπής θα δίνονται πρωτότυπες ιδέες και ευέλικτες λύσεις από το καθημερινό φαγητό έως το επίσημο τραπέζι. Αστρολογία, χρηστικά θέματα, διαγωνισμοί, μόδα, μουσική, κινηματογράφος θα συμπληρώνουν το περιεχόμενο της εκπομπής.