Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά: Στα γυρίσματα της σειράς – Η μεταμόρφωση των ηθοποιών

Η μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1 θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Οκτώβριο…

Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά: Στα γυρίσματα της σειράς – Η μεταμόρφωση των ηθοποιών
2'

Συνεχίζονται τα γυρίσματα και η προετοιμασία της σειράς «Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά» του ΑΝΤ1, που θα προβληθεί τη νέα χρονιά στον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα και τη μεταμόρφωση των ηρώων, που χωρίς αμφιβολία είναι εντυπωσιακή.

Η Μαρία Κίτσου, που θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Πανδώρας Μοντιλιάνι, ο Μελέτης Ηλίας, η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, αλλά και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί, μπαίνουν στο κλίμα της εποχής δίνοντας σάρκα και οστά στους χαρακτήρες που έπλασαν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης.

8..jpg

«Βρισκόμαστε στον πύργο των Λασκαραίων. Είναι η πρώτη μου επαφή με το σύμπαν της Μάγισσας 2. Με τον Λευτέρη συνεννοούμαστε με τα μάτια… Είναι σαν να γύρισα σε μια γνώριμη αγκαλιά ενός σκηνοθέτη που λατρεύω. Νιώθω πολύ χαρούμενη και τυχερή, νιώθω σαν να επιστρέφω σπίτι μου», έχει δηλώσει η Μαρία Κίτσου συνεχίζοντας: «Η πρόταση μου έγινε σε μια παράσταση της Μήδειας που έγινε το καλοκαίρι από την Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη. Μου σιγοψιθύρισαν ότι σκοπεύουν να κάνουν κάτι σαν πρίκουελ και με είχαν στο μυαλό τους για τον ρόλο αυτό. Δεν μου είπαν πολλά πράγματα. Μου είπαν ότι θα είναι ένας αντιήρωας. Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου, γιατί όλο αυτό το μεταφυσικό το λατρεύω…Δηλώνω συγκλονισμένη από το υλικό που έχω πάρει στα χέρια μου. Νομίζω θα καθηλώσει το κοινό. Δεν θα έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο. Δεν θα πιστεύουν αυτό που θα συμβαίνει κάθε φορά».

«Το πρίκουελ ξεκινάει με την Πανδώρα και θα δούμε πως ξεκίνησε η κατάρα. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά, θέλω να είναι έκπληξη για τους τηλεθεατές», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Κίτσου για τον ρόλο της στη «Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά».

3..jpg

Αναφορικά με το πώς θα ξεκινήσει η ιστορία του δεύτερου κύκλου; Στην Ενετοκρατούμενη Μάνη του 1710, ο Νικήτας Λάσκαρης και ο Μήτρος Γερακάρης, γίνονται οι πρώτοι κρίκοι μιας αλυσίδας. Μιας μακριάς αλυσίδας ανελέητης αντιπαλότητας. Η έχθρα τους θα σημαδεύσει, ανεξίτηλα, όλη τη σειριά τους. Ο Νικήτας Λάσκαρης, ο προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη, πήρε μέρος στις τελευταίες μάχες των Ενετών εναντίον των Τούρκων στην Πελοπόννησο. Πλέον, μοιράζεται τον πύργο του με τους Ενετούς και προστατεύει τα συμφέροντα των Μανιατών. Ο Μήτρος Γερακάρης, ο προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη, θεωρεί τον εαυτό του άρχοντα του Πόρτο Κάγιο. Ικανότατος πειρατής έχει αφήσει πια τις θάλασσες και έχει ανοίξει ένα καπηλειό με πόρνες. Γύρω του, έχει δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων, για να ελέγχει την περιοχή.

4..jpg
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή