«Παλάτι» πάνω στο κύμα: Το εντυπωσιακό σπίτι του Γιάννη Πάριου στην Πάρο

Ο «παράδεισος» του Γιάννη Πάριου πάνω στην θάλασσα 
1'

Ο Γιάννης Πάριος (Βαρθακούρης) διατηρεί μια εξοχική κατοικία στην Πάρο, τόπο καταγωγής του, που είναι ένας πραγματικός «παράδεισος» σχεδόν πάνω στην θάλασσα.

Ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής, έχει τέσσερα παιδιά που έχουν ακολουθήσει τα βήματά του και ασχολούνται με τις τέχνες και όποτε μπορούν πηγαίνουν στο νησί και μας δείχνουν στιγμιότυπα από το σπίτι.

Πρόκειται για ένα κυκλαδίτικο σπίτι με μινιμαλιστικούς τόνους, που θυμίζει χλιδάτο δωμάτιο ξενοδοχείου. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το άνετο σαλόνι με την τεράστια τζαμαρία, η οποία βλέπει στην αυλή και στην θάλασσα που βρίσκεται ακριβώς απέναντι.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα πιάνο από τον χώρο, αφού η μουσική είναι η ζωή του καλλιτέχνη, ενώ παρατηρεί κανείς πως στους λευκούς του τοίχους έχει τοποθετήσει κάποια κάδρα με φωτογραφίες του ή ζωγραφιές με το πρόσωπό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μιχαήλ Βαρθακούρης ασχολείται με τα ξενοδοχειακά και διαθέτει στην Πάρο το δικό του συγκρότημα. Μάλιστα, συνεργάζεται με τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη, που είχε αναλάβει το interior design και έχουν δημιουργήσει πολύ εντυπωσιακά δωμάτια σε κυκλαδίτικο στυλ.

Σχετικές ειδήσεις