Σόφη Πασχάλη: Η επική απάντηση για την σχέση της με τον κατά 13 χρόνια νεότερο σύντροφό της

Η Σόφη Πασχάλη και ο σύντροφός της μίλησαν για την ηλικιακή διαφορά και πως το αντιμετωπίζουν

Σόφη Πασχάλη: Η επική απάντηση για την σχέση της με τον κατά 13 χρόνια νεότερο σύντροφό της
Instagram
2'

Κοινή συνέντευξη στο περιοδικό OK! παραχώρησαν η Σόφη Πασχάλη και ο σύντροφός της, Νίκος Πάττας, οι οποίοι μίλησαν, μεταξύ άλλων, για την ηλικιακή διαφορά τους, αφού εκείνη είναι 47 και εκείνος 34 και πως αυτή λειτουργεί μέσα στην σχέση τους.

Διαπιστώνω ότι παρά την ηλικιακή σας διαφορά, τελικά είναι πολύ περισσότερα εκείνα που σας ενώνουν.

Νίκος: Ναι, είμαι 34. Έχουμε 13 χρόνια διαφορά. Αλλά κοίταξε τη Σόφη. Μπορείς να καταλάβεις την ηλικία της;

Σόφη: Για μένα η ηλικία ανέκαθεν ήταν απλά ένας αριθμός. Δεν αλλάζει τίποτα με τα χρόνια παρά μόνο το μυαλό μας. Η ωριμότητα είναι αυτή που κάνει τον άνθρωπο και όχι ο αριθμός της ηλικίας του. Ο Νίκος είναι πιο ώριμος και από μεγαλύτερούς του σε ηλικία συντρόφους που θα μπορούσα να έχω. Σημασία έχει όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος να μαθαίνει από τα χρόνια του και όχι απλά να τα αφήνει να περνάνε.

Σόφη, είναι πολύ νωρίς να σε ρωτήσω αν φαντάζεσαι τον εαυτό σου νύφη πλάι του;

Σόφη: Ως χαρακτήρας αποφεύγω να σκέφτομαι σε βάθος χρόνου. Δεν μου αρέσει γιατί μπαίνω σε μια διαδικασία προσδοκιών. Με τον Νίκο, που λέει ο λόγος, μπορεί να είμαστε κάπου και να πάμε να παντρευτούμε σε ένα εκκλησάκι και μετά να κάνουμε ένα πάρτι μαζί με τους φίλους μας. Ή και όχι. Ό,τι μας δείξει ο χρόνος. Είμαι πολύ αληθινή σε αυτή τη φάση της ζωής μου.

Νίκος: Όταν νιώθεις τόσο έντονα τον έρωτα και την ενσυναίσθηση με έναν άνθρωπο, δεν μπορείς να μη θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό. Με τη Σόφη ζω την πιο αληθινή και πιο ξεκάθαρη σχέση της ζωής μου. Θεωρώ ότι θα είναι και η πιο μακροχρόνια. Είμαι πολύ αισιόδοξος.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή