Οι ωραίες της TV σε ρόλους έκπληξη

Ταλαντούχες και λαμπερές πρωταγωνίστριες έρχονται τη νέα σεζόν σε μεγάλεςπαραγωγές μυθοπλασίας
3'

Έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ξεχωρίσουν στη μικρή οθόνη και το ίδιο ετοιμάζονται να κάνουν τη νέα σεζόν με ρόλους που θα συζητηθούν.

Η Δανάη Παππά, το φωτεινό αυτό πλάσμα, συστήθηκε έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2017 μέσα από το «Τατουάζ», έχοντας τον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο της Αννας Ραζή. Τον Μάιο του 2019 ανακοινώθηκε η συνέχεια της συνεργασίας της με τους συντελεστές του «Τατουάζ» στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις», και ακολούθησε η μεγάλη στιγμή στον «Σασμό», που την εκτόξευσε.

Την ερχόμενη χρονιά θα βρεθεί στη νέα σειρά του ALPHA «Αγιος Ερωτας», ζώντας το απόλυτο love story με έναν ιερέα! «Η Χλόη είναι ένα κορίτσι που προσπαθεί να ανακαλύψει τον εαυτό της. Αρχίζει να καταλαβαίνει τις σχέσεις που υπάρχουν στην οικογένειά της. Ανακαλύπτει καινούργια συναισθήματα. Είναι τα πρώτα της πατήματα στην ενηλικίωση. Για μένα είναι πολύ μεγάλη πρόκληση αυτός ο ρόλος και για το νεαρό της ηλικίας και για την εποχή πολύ. Θα περάσω πολύ ωραία ψάχνοντας τη Χλόη», είπε η Δανάη Παππά για την ηρωίδα της στο promo video που κοινοποίησε ο ALPHA στα social media.

Από τον Οκτώβρη θα βρεθεί στην ίδια σειρά με την προαναφερθείσα και στο άκουσμα της είδησης οι φανατικοί της αδημονούν για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη! Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μία γυναίκα, που εδώ και χρόνια, απασχολεί με την πορεία και τη ζωή της, με τις συνεργασίες και την καθημερινότητά της. Πιο ώριμη από ποτέ, έρχεται στον «Άγιο Έρωτα» ως Χριστίνα με τον ρόλο της κακιάς. «Η Χριστίνα είναι πληγωμένη και αδίστακτη, είναι εύθραυστη και δυναμική ταυτόχρονα. Είναι ένας σκληρός άνθρωπος.

Οι πράξεις της πληγώνουν τους άλλους. Κάνει πράγματα που μπορεί να αποβούν μοιραία για την εξέλιξη της ζωής των άλλων ανθρώπων αλλά και της δικής της.

Ρισκάρει και ζει στα άκρα. Για όλους αυτούς τους λόγους, αυτός ο χαρακτήρας κινδυνεύει να είναι εξωτερικά παιγμένος σαν ένας αρνητικός χαρακτήρας.

Αυτό που έχει πολλή σημασία για εμένα, είναι να την προσεγγίσω με αγάπη, με κατανόηση, με συμπάθεια και να καταλάβω όλους τους λόγους για τους οποίους εκείνη οδηγείται σε αυτές τις πράξεις», τόνισε.

Ανήκει στο νέο αίμα της υποκριτικής, συστήθηκε ως Μεταξία Γερακάρη από τη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 και από Οκτώβριο θα βρίσκεται στη φιλόδοξη παραγωγή του ΑΝΤ1 «Grand Hotel».

Η Καλλιόπη Χάσκα είναι μία ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που αξίζει να γνωρίσει ο κόσμος. Η ίδια μεγάλωσε στη Ρόδο αν και η καταγωγή της είναι από τη Νίσυρο. Από μικρή ηλικία έδειξε έφεση στις τέχνες, κάνοντας σπουδές τόσο στον χορό όσο και στο τραγούδι.

Το πέρασμά της από τη Φιλοσοφική αποδείχτηκε σύντομο αφού η πορεία την έφερε στην Αμερική. Εκεί, κατάφερε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, συμμετέχοντας σε αρκετές ταινίες. Η επιστροφή στην Ελλάδα την έφερε πάνω στον Λευτέρη Χαρίτο και από εκεί στον ρόλο της Μεταξίας.

Σχετικές ειδήσεις