Μπεν Άφλεκ: Πέρασε τα γενέθλιά του με την πρώην του - Την ίδια ώρα η Λόπεζ έκανε φωτογράφηση

Η Λόπεζ πόζαρε με Dior την ώρα που ο Άφλεκ γιόρταζε με την πρώην σύζυγό του
2'

Αντίποινα φαίνεται πως έκανε η Τζένιφερ Λόπεζ στον Μπεν Άφλεκ καθώς δεν εμφανίστηκε στα γενέθλιά του, όπως φυσικά έκανε και ο ίδιος στα γενέθλια της παλιάς αγαπημένης του.

Φωτογραφίες που δημοσίευσε η Page Six, δείχνουν τον Άφλεκ παρέα με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ την ημέρα των γενεθλίων του. Ο ηθοποιός που έκλεισε τα 52 του χρόνια είχε στο πλευρό του μια άλλη... Τζένιφερ με την οποία εκτός από τα τρία παιδιά που τους ενώνουν, τους ενώνει και μια βαθιά φιλία η οποία έχει κρατήσει στα χρόνια.

Την ίδια ώρα που ο Άφλεκ γιόρταζε με την πρώην σύζυγό του, η Τζένιφερ Λόπεζ πόζαρε στο Instagram με μια τουαλέτα Dior.

Ποιος αποφάσισε τον χωρισμό;

Σύμφωνα με πηγές του RadarOnline, ο Μπεν Άφλεκ ήταν αυτός που αποφάσισε να δώσει οριστικό τέλος στο γάμο του με την τραγουδίστρια. Μάλιστα η ίδια πηγή αναφέρει πως ο λόγος ήταν «Η απελπισμένη προσπάθειά του να προστατεύσει τη σκληρά νηφαλιότητά του που ανέκτησε με κόπο».

Πιο συγκεκριμένα ο φανταχτερός τρόπος ζωής της Λόπεζ έθετε σε κίνδυνο την νηφαλιότητα του άλλοτε εθισμένου στο αλκοόλ Άφλεκ. Άνθρωπος πολύ κοντά στο ζευγάρι δήλωσε στο RadarOnline πως «Ο γάμος ήταν απίστευτα συγκλονιστικός - η J.Lo ζει έναν πολύ λαμπερό τρόπο ζωής και ο ίδιος ερχόταν συχνά αντιμέτωπος με τον πειρασμό. Διακινδύνευε τη νηφαλιότητά του σε αυτό το περιβάλλον κι έτσι, έπρεπε να φύγει για να αποφύγει τον χειρότερο εφιάλτη του - μια υποτροπή».

Σχετικές ειδήσεις