Γιάννης Ζουγανέλης: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την καταστροφική φωτιά που έκαψε το σπίτι του

«Ευχαριστώ και προσωπικά γιατί συνειδητοποίησα ότι οι Έλληνες είμαστε ίσως οι πιο αλληλέγγυοι», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζουγανέλης

Γιάννης Ζουγανέλης: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την καταστροφική φωτιά που έκαψε το σπίτι του
1'

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Ζουγανέλη ο οποίος είδε το σπίτι του στη περιοχή του Βαρνάβα να τυλίγεται στις φλόγες από τη καταστροφική φωτιά στην Αττική.

Πιο συγκεκριμένα, το μόνο που διασώθηκε από την μεγάλη φωτιά στην Αττική ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου το οποίο και ο αγαπημένος καλλιτέχνης διατηρούσε εντός του κτήματος στο Βαρνάβα, στη μνήμη του πατέρα του Νικολάου σύμφωνα με το MEGA.

Σήμερα 16/8, λίγα μόλις 24ωρα μετά την καταστροφική πυρκαγιά, ο Γιάννης Ζουγανέλης δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram ευχαριστώντας όσους προσπάθησαν να τον βοηθήσουν.

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που έχουν την διάθεση να συμπαρασταθούν σε όλους τους πληγέντες από τη φωτιά. Ευχαριστώ και προσωπικά γιατί συνειδητοποίησα ότι οι Έλληνες είμαστε ίσως οι πιο αλληλέγγυοι. Η φράση που άκουσα είναι “ό,τι χρειαστείς είμαστε δίπλα σου όλοι” ανεξάρτητα από τον πλούτο του καθενός. Γιατί πλούτος είναι το συναίσθημα. Σας ευχαριστώ, γιατί η ζωή είναι μπροστά και θα πολεμήσουμε όχι για την πάρτη μας θα πολεμήσουμε για όλους για το καλό μας» αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεό του ο Γιάννης Ζουγανέλης.

https://www.instagram.com/p/C-uU2UKukHj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή