Σιμόν Μπάιλς: Απαντά με επίδειξη πλούτου στις κατηγορίες πως η μητέρα της ζει στην ανέχεια

Δεν επηρεάζεται από τα σχόλια του κοινού 

Σιμόν Μπάιλς: Απαντά με επίδειξη πλούτου στις κατηγορίες πως η μητέρα της ζει στην ανέχεια
2'

Η Σιμόν Μπάιλς έχει γίνει μια από τις πιο αγαπητές αθλήτριες στο κόσμο και όχι μόνο για τις αθλητικές της επιδόσεις, αλλά και για το γεγονός πως παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της δεν τα έβαλε ποτέ κάτω και κατάφερε.

Η 27χρονή δε μεγάλωσε με τη βιολογική της οικογένεια και υιοθετήθηκε, ωστόσο κατάφερε να υπεκεράσει τα ρατσιστικά σχόλια, όμως πλέον δέχεται δριμεία κριτική από χιλιάδες χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό οφείλεται στη πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η βιολογική μητέρα της Σιμόν, η οποία ζει σε μια επικίνδυνη γειτονιά του Οχάιο, όπου εργάζεται σε παντοπωλείο και τα βγάζει δύσκολα πέρα.

Η απάντηση της στη κριτική πως η μητέρα της ζει στο όριο της φτώχειας, ήρθε με τη μορφή ενός βίντεο στο TikTok, στο οποίο φαίνεται να πίνει ποτό και να φοράει ένα καπέλο Prada διασκεδάζοντας παρέα με μια φίλη της.

Παράλληλα δημοσίευσε και φωτογραφίες της από το γήπεδο που πήγε προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα του συζύγου της Τζόναθαν Όουενς με τους Chicago Bears. Η Σιμόν φαίνεται ευδιάθετη και σαν να μην την «αγγίζουν» τα όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομά της.

https://www.instagram.com/p/C-09QuzyNN4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η συνέντευξη της μητέρας της

Την ίδια στιγμή που η 27χρονη απολαμβάνει τα αγαθά των κόπων της από τις διακρίσεις, τα μετάλλια στα παγκόσμια πρωταθλήματά της και τις εμπορικές συμφωνίες με μεγάλα brands, η Σάνον ζει σε συνθήκες φτώχειας στο Κολόμπους του Οχάιο.

Το αστέρι της ενόργανης γυμναστικής και η γυναίκα που την έφερε στη ζωή δεν έχουν καμία επικοινωνία, από τότε που οι παππούδες και οι γιαγιάδες της αθλήτριας ανέλαβαν την ανατροφή της σε ηλικία τριών ετών.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή