Λάουρα Νάργες: Μίλησε ανοιχτά για τη μάχη με την βουλιμία - «Συμφιλιώθηκα με τις ατέλειές μου»

Η εξομολόγηση της Λάουρα Νάργες για την μάχη της με τη βουλιμία
2'

Συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town Κύπρου» παραχώρησε η Λαόυρα Ναργες, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα βουλιμικά επεισόδια και τη μάχη να συμφιλιωθεί με το σώμα της.

«Έχω περάσει από διάφορα στάδια όταν ήμουν μικρότερη. Είχα βουλιμικά επεισόδια. Κάποια στιγμή, κουράστηκε η ψυχή μου, κουράστηκε το σώμα μου και είπα «τέλος!». Ήθελα να ήμουν, επιτέλους, εγώ καλά, να είμαι υγιής και να τρέφομαι σωστά. Όχι για να γίνω αδύνατη, αλλά για να είμαι υγιής και να αντέχει το σώμα μου. Συμφιλιώθηκα με τις ατέλειές μου – τις «ατέλειες» που χαρακτήρισαν ως «ατέλειες» οι άνθρωποι και η κοινωνία που ζούμε. Πλέον την κυτταρίτιδά μου, δεν την βλέπω ως «ατέλεια» – «ατέλεια» είναι για τα media ή για τον χώρο της μόδας», είπε αρχικά η Λάουρα Νάργες.

Η Λάουρα Νάργες είπε στη συνέχεια: «Συγγνώμη, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι! Δεν είναι «ατέλεια» το να έχεις κυτταρίτιδα ή το να έχεις πλαϊνά παχάκια ή ραγάδες. Μας έχουν «φυτέψει» λάθος πρότυπα και νιώθω πως έχω μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το πώς θα μπορέσω να διαμορφώσω ή να επηρεάσω ανθρώπους και συνειδήσεις, ώστε να αποδεχτούν οι άνθρωποι το σώμα τους και τα κιλά τους. Ειδικά μετά τη γέννα μου, το σώμα μου δεν ήταν όπως ήταν πριν».

Η Λάουρα Νάργες ανέφερε επίσης: «Έχω ραγάδες και πιο έντονη κυτταρίτιδα. Και θέλω να σου πω ότι δεν κάνω ιδιαίτερο photoshop ούτε και ρετούς στις φωτογραφίες που ανεβάζω στα social, πέρα από την έμφαση που δίνω χρωματικά στην εκάστοτε φωτογραφία. Δεν θέλω να παρουσιάζω μία ψεύτικη εικόνα. Θέλω να δείχνω τον εαυτό μου, έτσι όπως ακριβώς είναι! Να μην έχει ο κόσμος μία ψεύτικη εντύπωση για μένα. Κι είμαι πολύ ok μ’ αυτό».

Σχετικές ειδήσεις