Συγκινεί ο Κωστής Σαββιδάκης για την σχέση του με τον Θεό - «Ό,τι «δώρα» έχω μου τα έκανε Εκείνος»

Για την τραγωδία που στιγμάτισε την οικογένειά του και την σχέση του με το Θεό, μίλησε ο Κωστής Σαββιδάκης

Συγκινεί ο Κωστής Σαββιδάκης για την σχέση του με τον Θεό - «Ό,τι «δώρα» έχω μου τα έκανε Εκείνος»
1'

Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time παραχώρησε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Ο ηθοποιός, που ξεχώρισε για την ερμηνεία του στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για την ισχυρή πίστη του στον Θεό, η οποία δεν κλονίστηκε ούτε όταν έχασε την μητέρα του και τη 11χρονη ανιψιά του.

Υπήρξε κάποια στιγμή που λιγοψύχησες και είπες «γιατί, Θεέ μου, σε μένα;» και τον έδιωξες από τη ζωή σου και την ψυχή σου;

Δεν μπορώ να πω ότι τον έδιωξα, αλλά υπήρξαν στιγμές, ειδικά όταν έχασα τη μητέρα μου και την 11χρονη ανιψιά μου, που είπα «δεν υπάρχεις». Βεβαίως και υπάρχει, αλλά πάνω στην τσατίλα μας, τη στενοχώρια και τον πόνο μας θα πούμε κάποια πράγματα. Ήταν στιγμιαία η αντίδρασή μου, αλλά δεν έχω νιώσει ποτέ ότι δεν είναι εδώ και με έχει παρατήσει. Πιστεύω ότι πάντα είναι εδώ και έχω υψηλή προστασία.

Είσαι πάνω από 25 χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο. Νιώθεις ότι χτυπήθηκες λόγω της μεγάλης πίστης σου;

Δεν ξέρω τι γίνεται πίσω από την πλάτη μου και δεν με αφορά. Με ενδιαφέρει ότι εγώ είμαι καλά με τον εαυτό μου, ξέρω πως ό,τι θέλει ο Θεούλης, θα μου το φέρει – είτε το θέλουν οι άλλοι είτε όχι. Ό,τι «δώρα» μού έχει κάνει, μου τα έχει κάνει εκείνος. Ναι μεν έχω δουλέψει σκληρά στη ζωή μου, αλλά νομίζω ότι, αν δεν ήθελε να μου κάνει αυτά τα δώρα, δεν θα μου τα έκανε. Κι ευελπιστώ ότι θα έρθουν κι άλλα δώρα από εκείνον.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή