Ξέσπασε η Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν ντρέπεστε ρε ξεφτίλες;»

Οργισμένη αντίδραση από την γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ναταλί Κακκαβα

Ξέσπασε η Ναταλί Κάκκαβα:  «Δεν ντρέπεστε ρε ξεφτίλες;»
1'

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Ναταλί Κάκκαβα η οποία σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα είπε μεταξύ άλλων: «Δεν ντρέπεστε ρε ξεφτίλες; Μακριά από εμένα και την οικογένειά μου»

Η γνωστή παρουσιάστρια με αφορμή την προ μηνών επεισοδιακή παραίτησή της από τον Δήμο Σαρωνικού, μετά από έντονη διαμάχη της με τον δήμαρχο της περιοχής, ανέβασε σήμερα στα social media ένα βίντεο-απάντηση σε όσους συνεχίζουν να την κατηγορούν.

«Κάνω αυτό το βίντεο σήμερα, γιατί είμαι τόσο εξοργισμένη, γιατί για πολλοστή φορά ένας άνθρωπος σήμερα μου είπε: ρε συ, σού είχαν τάξει παραλία στον Δήμο, δεν σου την έδωσαν και γι’ αυτό τα έσπασες και έφυγες; Ρε δεν ντρέπεστε ρε βρε ξεφτίλες; Αυτά που κάθεστε και λέτε δεξιά και αριστερά για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητά σας; Δεν ντρέπεστε; Δε βαρεθήκατε να λέτε ψέματα στον κόσμο;», ακούγεται να λέει η Ναταλί Κάκκαβα στο βίντεο που ανάρτησε.

«Είναι δυνατόν; Ξύπνησε ο κόσμος, δεν τρώει κουτόχορτο! Και επιτέλους πείτε αλήθεια για μία φορά στη ζωή σας. Ακόμα περιμένω την ειδική μονοθεματική συνεδρίαση να καλέσετε τους φίλους σας τους υπουργούς για τις ελεύθερες παραλίες να πηγαίνει να κάνει μπάνιο ο κόσμος αλλά δεν σας συμφέρει. Ντροπή σας! Μείνετε μακριά από εμένα και την οικογένειά μου και τέλος τα ψέματα. Ντροπή πια!», καταλήγει

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή