Το μπεστ σέλερ «Nineteen Things» της Μίλι Μπόμπι Μπράουν θα γίνει ταινία στο Netflix

Το «Nineteen Things» ,το οποίο είναι εμπνευσμένο από την ιστορία της γιαγιά της κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, έγραψε μαζί με την Κάθλιν Μακγκούρ

Το μπεστ σέλερ «Nineteen Things» της Μίλι Μπόμπι Μπράουν θα γίνει ταινία στο Netflix
1'

Το πρώτο μυθιστόρημα που έγραψε η πρωταγωνίστρια της σειράς τρόμου «Stranger Things», Μίλι Μπόμπι Μπράουν με τίτλο «Nineteen Things» και κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2023, θα μεταφερθεί τηλεοπτικά στην πλατφόρμα του Netflix.

Σύμφωνα με το Deadline η υποψήφια για Emmy ηθοποιός θα αναλάβει την παραγωγή μέσω της εταιρείας της, PCMA Productions ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το «Nineteen Things» ,το οποίο είναι εμπνευσμένο από την ιστορία της γιαγιά της κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, έγραψε μαζί με την Κάθλιν Μακγκούρλ.

Ακολουθεί την 18χρονη Nellie Morris, η οποία ζει στη γειτονιά Bethnal Green του Ανατολικού Λονδίνου και αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ζωής εν καιρώ πολέμου, συμπεριλαμβανομένης της απειλής των βομβαρδισμών, τον αποχωρισμό των αγαπημένων της και το ξεκίνημα ενός ειδυλλίου με έναν Αμερικανό αεροπόρο.

Το μυθιστόρημα επικεντρώνεται στην τραγωδία που διαδραματίστηκε στο σταθμό του μετρό Bethnal Green, όπου 173 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους αναζητώντας καταφύγιο κατά τη διάρκεια εναέριων βομβαρδισμών.

Την διασκευή του σεναρίου θα αναλάβει ο τέσσερις φορές υποψήφιος για Όσκαρ 'Αντονι ΜακΚάρτεν. Ο Τζόναθαν Έιριχ μέσω της Rideback θα βρίσκεται επίσης στην παραγωγή με τον Νικ Ρέινολντς να είναι ο εκτελεστικός παραγωγός.

Πηγή: Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
16:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στον Έβρο