Σκιάθος: Ο «Σεφ» Σάκης Ρουβάς μαγειρεύει Μπιάνκο - Η μπηχτή στον SNIK για τον Βρωμόλιμνο

Ο δημοφιλής σταρ δεν έχασε να μπει στην κουζίνα και με τον φίλο του Αργύρη να μαγειρέψουν Κερκυραϊκό Μπιάνκο!
2'

Τον φίλο του Αργύρη, τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας Tarsanas στην Παραλία Κεχριών, για μια ακόμη χρονιά επισκέφθηκε ο Σάκης Ρουβάς κατά την περίοδο των καλοκαιρινών του διακοπών στη Σκιάθο.

Ο τραγουδιστής μαζί με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη και Απόλλωνα με το Catamaran τους «έδεσαν» στον όρμο της Κεχριάς.

Όπως αναφέρει το skiathoschannel.gr, ο Σάκης Ρουβάς δεν έχασε να μπει στην κουζίνα και με τον φίλο του Αργύρη να μαγειρέψουν Κερκυραϊκό Μπιάνκο!

Το Μπιάνκο Κέρκυρας είναι η πιο νόστιμη, λιτή συνταγή για λεμονάτο ψάρι!

Οι Βενετσιάνικες επιρροές στην παραδοσιακή κουζίνα της Κέρκυρας διακρίνονται περισσότερο στο όνομα αυτού φαγητού παρά στον τύπο του, καθώς πρόκειται για μια Μεσογειακή, τυπική συνταγή για λεμονάτο ψάρι!

Ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο της φίλης του Ματίνας για τα Water Sports στον Βρωμόλιμνο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι το «καλύτερο θαλάσσιο σκι στον κόσμο»!

Υπεμθυμίζετια ότι πριν λίγες μέρες με αφορμή Live του στο νησί ο γνωστός τράπερ SNIK είχε προκαλέσει με την προσβλητική και ανάρμοστη συμπεριφορά του με βίντεο που ανάρτησε από την παραλία Βρωμόλιμνος:

«Water Sport εδώ στην Βρωμολίμνη, Σκιάθο. Τρώει σάντουιτς ο τύπος, εξήντα ευρώ το δεκάλεπτο λέει φίλε, και θα πας μέχρι εδώ λίγο πιο κάτω. Ανάγωγοι τέρμα, ντροπή τους, να ερχόμαστε εδώ να δώσουμε τα λεφτά μας, και να φέρονται έτσι. Δεν θέλουν λεφτά μάλλον, έχουν βγάλει αρκετά. Τέλος πάντων, Βρωμόλιμνη εδώ, Water Sports, από εμένα μηδέν στα δέκα. Δεν ξαναπάταγα ούτε πολλά λεφτά να μου δίνανε» ανέφερε ο SNIK στο βίντεο που μοιράστηκε με τους ακολούθους του.

Δείτε το σχετικό βίντεο του Σάκη Ρουβά από την Κεχριά της Σκιάθου: