Πώς Λόπεζ και Άφλεκ έφτασαν στο διαζύγιο - Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος χωρισμού

Τίτλοι τέλους για τους «Bennifer»

Πώς Λόπεζ και Άφλεκ έφτασαν στο διαζύγιο  - Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος χωρισμού
Associated Press
3'

Οι σταρ του Χόλιγουντ Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ χωρίζουν μετά από δύο χρόνια γάμου, με τη διάσημη τραγουδίστρια να υποβάλει αίτηση διαζυγίου την Τρίτη στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που είδε το BBC.

Το ζευγάρι που ονομάστηκε «Bennifer» από τα ταμπλόιντ, παντρεύτηκε επισήμως στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022 και πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή γαμήλια τελετή στη Τζόρτζια τον επόμενο μήνα.

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε μετά τη γνωριμία τους ενώ δούλευαν στα γυρίσματα ταινίας του 2003, Gigli. Αρχικά σχεδίαζαν να παντρευτούν εκείνη τη χρονιά, αλλά διέκοψαν τη σχέση τους στις αρχές του 2004.

Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα αναζωπύρωσαν τη σχέση τους.

«Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονή», είπε ο Λόπεζ το 2022 μετά την ανακοίνωση του γάμου του Λας Βέγκας.

Το δικαστήριο όπου κατατέθηκε η αίτηση διαζυγίου, ζήτησε από τη Λόπεζ, εκείνη ή ο δικηγόρος της να ενημερώσουν τον Μπεν Άφλεκ με ένα αντίγραφο της αίτησής της για τη λύση του γάμου τους.

Οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Λόπεζ, η οποία είχε αλλάξει νόμιμα το επώνυμό της σε Άφλεκ, δεν ανέφερε λεπτομέρειες σχετικά με το προγαμιαίο συμβόλαιο στην αίτησή της για διαζύγιο.

Ένα έγγραφο που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες για την υπόθεση λέει ότι τόσο ο Λόπεζ, 55 ετών, όσο και ο Άφλεκ, 52 ετών, πρέπει να μοιραστούν οικονομικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των τρεχόντων εσόδων, εξόδων, περιουσιακών στοιχείων και χρεών.

Το έγγραφο αναφέρει ότι και οι δύο έχουν εντολή να αποκαλύπτουν τυχόν αλλαγές στα οικονομικά τους μέχρι να υπάρξει μεταξύ τους μια τελική συμφωνία για όλα τα οικονομικά ζητήματα. Το δικαστήριο έδωσε στη Τζένιφερ Λόπεζ 60 ημέρες για να υποβάλει λεπτομερή οικονομικά στοιχεία και ο Άφλεκ θα έχει άλλες 60 ημέρες να κάνει το ίδιο.

Πάντως εδώ και μήνες κυκλοφορούσαν φήμες για τη σχέση του διάσημου ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, έβγαλαν την έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς προς πώληση στα 65 εκατομμύρια δολάρια (50 εκατομμύρια λίρες) και φωτογραφήθηκαν χωριστά χωρίς να φορούν τις βέρες τους.

Ο Άφλεκ, δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ, ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με την ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ, την οποία γνώρισε στα γυρίσματα του ρομαντικού Περλ Χάρμπορ το 2001. Χώρισαν το 2015 μετά από μια δεκαετία γάμου και έχουν μαζί τρία παιδιά.

Η Λόπεζ έχει παντρευτεί τέσσερις φορές. Πρώτα με τον σερβιτόρο Οχάνι Νόα από το 1997-98, στη συνέχεια με τον πρώην χορευτή της, Κρις Τζουντ, από το 2001-03, και τέλος με τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι, με τον οποίο απέκτησε δίδυμα, από το 2004-14.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, γνωστή ως J.Lo, είχε επίσης αρραβωνιαστεί με τον αστέρα του μπέιζμπολ Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή