Νίκος Βέρτης: Αποκάλυψε μια ιστορία για τον Βασίλη Καρρά - Μου είπε «πιτσιρίκο μην το ξεχάσεις»

Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Βασίλη Καρρά
1'

Ο Νίκος Βέρτης στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, προχώρησε σε μια συναυλία στην Καβάλα, τον τόπο καταγωγής του Βασίλη Καρρά και μοιράστηκε μια ιστορία του με τον αείμνηστο.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην πόλη, ο λαϊκός τραγουδιστής αφιέρωσε στον Βασίλη Καρρά, το τραγούδι «Θύμωσε απόψε η καρδιά», και στη συνέχεια, αποκάλυψε στο κοινό, μια χάρη που του είχε ζητήσει ο Βασίλης Καρράς.

«Θέλω όμως να αφιερώσω αυτό το τραγούδι εξαιρετικά σε έναν φίλο, έναν μεγάλο καλλιτέχνη με τεράστια καρδιά, από εδώ, από τον τόπο μας, που δυστυχώς πριν από λίγους μήνες “έφυγε”, όμως δεν τον ξεχνάμε», ακούγεται να λέει ο Νίκος Βέρτης, σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Summer’s Cool».

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Βέρτης είπε: «Σας ενημερώνω πως αυτός είναι ο λόγος που κάνω σήμερα εδώ αυτή τη συναυλία. Ο Βασίλης με έπεισε, πριν “φύγει” μου είπε “πιτσιρίκο, μην ξεχάσεις, μία συναυλία στον τόπο μας, στα χωριά μας, στην πατρίδα μας”. Και φυσικά είχε δίκιο και το αποδείξατε εσείς, με την ενέργειά σας».