Τζένιφερ Λόπεζ: Ποιος διάσημος εργένης είναι «έτοιμος και την περιμένει» μόλις βγει το διαζύγιο

Η Τζένιφερ σόκαρε τους θαυμαστές της την Τρίτη όταν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ
3'

Επίσημα τουλάχιστον η Τζένιφερ Λόπεζ δεν είναι single, αλλά καλά γνωρίζοντες αποκαλύπτουν ότι ένας σταρ υψηλού προφίλ ελπίζει ήδη στην ευκαιρία του να βγει ραντεβού με τη Λατίνα Σταρ.

Η Τζένιφερ σόκαρε τους θαυμαστές της την Τρίτη όταν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ, ενώ επί μήνες προσποιούταν έναν υγιή γάμο και παρά το γεγονός ότι είχαν ήδη χωρίσει, μόλις στη 2η επέτειό τους.

Ο 37χρονος ράπερ Drake που βρίσκεται στην κορυφή του chart, θέλει μια ευκαιρία με την Jlo, όπως αποκάλυψε μια πηγή στο In Touch .

Ωστόσο όπως αναφέρει δεν πρόκειται να κάνει άμεσα κάποια κίνηση, αν πρώτα εκείνη δεν προχωρήσει στη διαδικασία του διαζυγίου.

Ο Ντρέικ και η JLo ήταν για λίγο μαζί το 2016 και φέρεται να πιστεύει ότι το γεγονός ότι η σχέση δεν πήγε πολύ μακριά θα μπορούσε να είναι ένα πλεονέκτημα υπέρ του.

Οι ίδιες πηγές ισχυρίστηκαν επίσης ότι η Τζένιφερ εξακολουθεί να «ξέρει ότι [ο Drake είναι] μια επιλογή».

Πρόσθεσαν ότι η Τζένιφερ ήταν πιθανό να έχει ένα σμήνος από εργένηδες που θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι τώρα που ο χωρισμός της από τον Μπεν έχει επισημοποιηθεί.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει μόνη για πολύ», έλεγαν.

Ωστόσο, η Λόπεζ έχει αρκετό δρόμο μπροστά της για να κλείσει το κεφάλαιο Μπεν Άφλεκ.

Οι δυο τους φέρεται να έχουν συνολική καθαρή περιουσία 640 εκατομμυρίων δολαρίων και δεν έχουν προγαμιαίο συμβόλαιο που να καθοδηγεί πώς θα τη χωρίσουν στην περίπτωση διαζυγίου.

Συγκεκριμένα, η Τζένιφερ κατέθεσε η ίδια τα έγγραφα και δεν είχε δικηγόρο που να την εκπροσωπεί, υποδεικνύοντας ότι εκπροσωπούσε τον εαυτό της, αν και πιθανότατα θα έχει δικηγόρο στο μέλλον.

Στα έγγραφα του δικαστηρίου, η Λόπεζ είπε ότι παραιτείται από τη συζυγική υποστήριξη και ζήτησε από το δικαστήριο να μην δώσει στον Άφλεκ καμία, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ «προσπαθούν να καταλήξουν σε μια διευθέτηση εδώ και μήνες», σύμφωνα με το πρακτορείο, προσθέτοντας ότι οι γνώστες είπαν ότι οι διαπραγματεύσεις ήταν «ολοένα και πιο επίπονες» κατά καιρούς, με τους δύο να μην αντιμετωπίζουν άμεσα ο ένας τον άλλον.

Ο Λόπεζ κατέθεσε τα έγγραφα ενώ έκλεισε δύο χρόνια γάμου, μία τελετή που έγινε στο κτήμα του Άφλεκ έξω από τη Σαβάνα της Τζόρτζια στις 20 Αυγούστου 2022.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ έγιναν πρωτοσέλιδα το 2021 όταν αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους, σχεδόν 17 χρόνια αφότου διέκοψαν τον αρχικό τους αρραβώνα και ανέβαλαν τον γάμο τους τον Σεπτέμβριο του 2003.

Η Τζένιφρ έχει τα 16χρονα δίδυμα, τον Μαξ και την Έμι, από τον γάμο της με τον Mαρκ Άντονι, ο οποίος διήρκεσε από το 2004 έως το 2014.

Ο Aφλεκ, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Γκάρνερ από το 2005 έως το 2018, έχει μαζί της τρία παιδιά: τη 18χρονη Βάιολετ, τη15χρονη Φιν και τον 12χρονο Σάμουελ.