Γιατί χώρισαν ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ - Από τον παραμυθένιο γάμο στο «Δύο Ξένοι»

Τι πήγε λάθος ανάμεσα στο ζευγάρι που τραβάει χωριστούς δρόμους για δεύτερη φορά

Γιατί χώρισαν ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ - Από τον παραμυθένιο γάμο στο «Δύο Ξένοι»
FILE - Jennifer Lopez, right, and Ben Affleck kiss at the premiere of the film "The Last Duel" during the Venice Film Festival in Venice, Italy, on Sept. 10, 2021. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP, File)
3'

Ο «παραμυθένιος» γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ ήταν εξαρχής καταδικασμένος, λένε οι μυημένοι, επειδή «δεν υπήρχε περίπτωση να ελέγξει τον σύζυγό της και να μην την αλλάξει».

Η 55χρονη τραγουδίστρια υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την Τρίτη και ανέφερε ως ημερομηνία χωρισμού την 26η Απριλίου, μετά από μήνες εικασιών ότι είχε χωρίσει τους δρόμους της από τον 52χρονο ηθοποιό.

Ένα τεράστιο λάθος ήταν η επιμονή της Τζένιφερ να δημοσιοποιήσει ιδιωτικές πτυχές της σχέσης τους, κάτι που οι θαυμαστές είδαν να παίζεται στο ντοκιμαντέρ της, The Greatest Love Story Never Told.

Στην ταινία, ο Μπεν ανακάλυψε ότι η Τζένιφερ είχε μοιραστεί τα ερωτικά του γράμματα που κρατούσε ιδιωτικά για περισσότερα από είκοσι χρόνια με μουσικούς.

Ο σταρ του Χόλιγουντ – ο οποίος έχει πολεμήσει τον αλκοολισμό και τον εθισμό στον τζόγο για δεκαετίες – «αιφνιδιάστηκε» που τα είχε μοιραστεί.

Ο Μπεν είχε εκφράσει την επιθυμία του να μην μιλήσει για τη σχέση του όταν άρχισε να βγαίνει ξανά με την Λόπεζ το 2021.

Οι κοσμοθεωρία του Μπεν ήταν διαφορετική από της Τζένιφερ, η οποία αποφάσισε να μεταδώσει την ιστορία του έρωτά της στο ντοκιμαντέρ της Amazon Prime.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2022 σε μια γαμήλια τελετή- υπερπαραγωγής στη «φυτεία» του Μπεν στη Τζόρτζια, αξίας 8,9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αλλά οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι ο αδερφός του Μπεν, Κέισι Άφλεκ, απουσίαζε αισθητά.

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν ήταν στο γάμο του αδερφού του, ο Κέισι μουρμούρισε «Έχω άλλα πράγματα να κάνω» .

Μια πηγή κοντά στον ηθοποιό είπε αργότερα στο περιοδικό People ότι ο Κέισι είχε κολλήσει στο Λος Άντζελες «δυστυχώς λόγω οικογενειακών και γονικών υποχρεώσεων στο σπίτι».

Τα επόμενα δύο χρόνια, η σχέση τους αμαυρώθηκε από όλο και πιο αμήχανες και τεταμένες δημόσιες συναντήσεις και συγκρούσεις για την αγάπη του για την ιδιωτική ζωή, ενώ εκείνη επιθυμούσε τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα σημάδια διαζυγίου

Οι κακές γλώσσες άρχισαν για πρώτη φορά να μιλούν για τη σχέση τους όταν το ζευγάρι φάνηκε να έχει μια τεταμένη ανταλλαγή απόψεων στα βραβεία Grammy τον Φεβρουάριο του 2023, αν και αργότερα και οι δύο το διέψευσαν.

Τον Μάιο του 2023, οι θαυμαστές του ζευγαριού είδαν έκπληκτοι τις εμφανείς εντάσεις μεταξύ τους κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας εξόδου.

Το ζευγάρι βρισκόταν στο Λος Άντζελες και την ώρα που επέστρεφε στο αυτοκίνητο υπήρξε μία άβολη στιγμή.

Πρώτα, της άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού σε μια φαινομενικά ιπποτική επίδειξη, όμως βρόντηξε την πόρτα του αυτοκινήτου, κάτι που σόκαρε τους θαυμαστές τους.

Ακολούθησαν κι άλλα σκηνικά έντασης ανάμεσα στο ζευγάρι, ωστόσο ανοιχτά κανείς δεν μιλούσε για διαζύγιο, αν και οι φήμες φούντωναν.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Μπεν μετακόμισε σε ένα ενοικιαζόμενο ακίνητο στη γειτονιά Tony Brentwood του Λος Άντζελες, κοντά σε αυτό της πρώην συζύγου τους και των τριών παιδιών τους.

Αφού ο Μπεν μετακόμισε, η J.Lo ακύρωσε ολόκληρη την καλοκαιρινή της περιοδεία σε μια προφανή προσπάθεια να σώσει τον γάμο της, καταλήγοντας ωστόσο στην 26 Απριλίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή