Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποχώρησε από την εταιρεία της Έλενας Χριστοπούλου - Ρήξη στις σχέσεις τους

Η Ηλιάνα άρχισε να αποφασίζει μόνη για τα επαγγελματικά της ενώ σταμάτησε να εμφανίζεται στα κοσμικά events με την Έλενα Χριστοπούλου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποχώρησε από την εταιρεία της Έλενας Χριστοπούλου - Ρήξη στις σχέσεις τους
2'

Οι φήμες για ρήξη στη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Έλενα Χριστοπούλου υπήρχαν εδώ και καιρό και τώρα είναι γεγονός. Οι δύο γυναίκες πήραν επαγγελματικό διαζύγιο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έχει αποχωρήσει από την ομάδα της μέχρι πρότινος μάνατζερ της.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες συνεργάζονταν αρκετά χρόνια ως μοντέλο και booker, με τη σχέση τους ωστόσο να γίνεται στενότερη την περίοδο που συνυπήρξαν στο «Greece's Next Top Model», η Ηλιάνα ως κριτής και η Έλενα ως coach των μοντέλων του reality σύμφωνα με την Espresso. Στη συνέχεια, μπορεί οι δυο γυναίκες να απασχολήθηκαν σε διαφορετικά πρότζεκτ στη μικρή οθόνη, αλλά η Έλενα Χριστοπούλου ήταν πάντοτε στο πλευρό της άπειρης (τότε) τηλεοπτικά Ηλιάνας.

Εκείνη την εποχή, η Ηλιάνα δεν έκανε καμία επαγγελματική κίνηση δίχως τη σύμφωνη γνώμη της Έλενας, η οποία τη συνόδευε στα ραντεβού της διεκδικώντας τα μέγιστα για εκείνη. Παράλληλα, οι δύο γυναίκες έβγαιναν για ψώνια και διασκέδαση, ενώ έκαναν μαζί και καλοκαιρινές διακοπές στα Κουφονήσια, όπου έχει εξοχικό σπίτι η Χριστοπούλου.

Πριν μερικούς μήνες όμως τα πράγματα άλλαξαν. Η Ηλιάνα άρχισε να αποφασίζει μόνη για τα επαγγελματικά της ενώ σταμάτησε να εμφανίζεται στα κοσμικά events με την Έλενα.

Όταν είχε τεθεί ερώτηση στην Έλενα Χριστοπούλου για την σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η ίδια είχε απαντήσει κοφτά: «Δεν θα απαντήσω αν δεν είναι καλές οι σχέσεις μεταξύ μας με την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα είναι οικογένεια μου, οπότε... Η Ηλιάνα είναι αυτή που είναι, ένα κορίτσι ταλαντούχο και ένα κορίτσι που προσπαθεί να παλεύει».

Αν μπει κανείς στην ιστοσελίδα της εταιρείας της γνωστής μάνατζερ και δει κανείς όλα τα μοντέλα, ηθοποιούς και παρουσιαστές που εκπροσωπεί θα διαπιστώσει πως από αυτούς λείπει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή