«The Piano Lesson»: H νέα ταινία του Netflix με τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον

Αναμένεται σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 8 Νοεμβρίου πριν την προβολή του στο Netflix στις 22 του ίδιου μήνα
Sipa USA μέσω AP
2'

Δόθηκε στην δημοσιότητα το τρέιλερ της νέας παραγωγής του Netflix «The Piano Lesson», βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Όγκαστ Γουίλσον.

Πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Όσκαρ Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον οι οποίοι επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από την αναβίωση του έργου το 2022 στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ.

Ο Μάλκολμ Ουάσινγκτον, γιος του γνωστού ηθοποιού Ντένζελ Ουάσινγκτον πραγματοποιεί το σκηνοθετικό του ντεμπούτο σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Βέρτζιλ Γουίλιαμς.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «μία μάχη ετοιμάζεται στο σπίτι των Charles. Στο επίκεντρο βρίσκεται ένα πολύτιμο κειμήλιο, ένα πιάνο που χωρίζει δύο αδέλφια. Από τη μία πλευρά, ένας αδελφός (Ουάσιγκτον) σχεδιάζει να χτίσει την περιουσία του πουλώντας το. Από την άλλη, μια αδελφή (Ντίντγουιλερ) θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει το μοναδικό απομεινάρι της οικογενειακής κληρονομιάς.

Ο θείος τους προσπαθεί να μεσολαβήσει, αλλά ούτε αυτός μπορεί να συγκρατήσει τα φαντάσματα του παρελθόντος».

Οι Ρέι Φίσερ, Μίχαελ Ποτς, Τζέρικα Χίντον, Γκέιλ Μπιν, με τους Ντανιέλ Ντίντγουιλερ και Κόρεϊ Χόκινς συμπληρώνουν το καστ.

Στην ταινία εμφανίζεται επίσης η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Erykah Badu. Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός Ντένζελ Ουάσιγκτον και ο Τοντ Μπλακ έχουν αναλάβει την παραγωγή με την Τζένιφερ Ροθ, την Κονστάντζα Ρομέρο και την Κάτια Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα με το Deadline, το «The Piano Lesson» θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. Αναμένεται σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 8 Νοεμβρίου πριν την προβολή του στο Netflix στις 22 του ίδιου μήνα.

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων