Ανδρέας Μπάρκουλης: «Καθόλου δεν σε ξέχασα, σ'αγαπώ» - Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του

Οκτώ χρόνια χωρίς τον Ανδρέα Μπάρκουλη και ο γιος του, Νίκος τον θυμάται με νοσταλγία
1'

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Μπάρκουλης, σε ηλικία 80 ετών.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ο γιος του, Νίκος Μπάρκουλης, ανέβασε μέσω Instagram διάφορες φωτογραφίες του πατέρα του από ταινίες που πρωταγωνιστούσε και στο τέλος, έγραψε: «23/8/16. 8 χρόνια πέρασαν σήμερα. Καθόλου πιο εύκολο, καθόλου δεν σε ξέχασα. Σ' αγαπάω».

Βίκυ Μπάρκουλη: Τα «καρφιά» για την σχέση της με τον αδερφό της, Νίκο

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης είχε παραχωρήσει πρόσφατα η κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη, Βίκυ στην εκπομπή «Super Katerina» μιλώντας μεταξύ άλλων για την ζωή της ως «γιαγιά» και τις σχέσεις της με τον αδερφό της Νίκο που δεν είναι και οι καλύτερες.

«Έμαθα ότι ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να πάνε τα πνευματικά δικαιώματα στον Νικόλα και σεβόμουν ότι ο πατέρας μου έκανε ένα παιδί πολύ ηλικιωμένος και δεν είχε κάτι να του αφήσει.

Όταν “έφυγε” ο πατέρας μου, είχαμε κάποια επαφή κι όσο ζούσε ο μπαμπάς μου. Μετά, όμως, δεν μπορώ να κρατώ μόνο εγώ την επαφή, πρέπει να υπάρχει κι από την άλλη μεριά.

Με τη Μαρία δεν έχουμε καμία επαφή. Είχαμε καλές σχέσεις αν σκεφτείς ότι γνώρισε τον μπαμπά μου από εμένα. Είχε έρθει να τον δει στον Δρομοκαΐτειο κι έπιασε επαφή μαζί μου. Είχαμε κάποιες επαφές», επεσήμανε η Βίκυ Μπάρκουλη.

Σχετικές ειδήσεις