Αυτό δεν το περιμέναμε: Με σημάδια από βεντούζες ο χολιγουντιανός γόης Ντι Κάπριο

Κάνει διακοπές με την κατά 23χρόνια μικρότερη σύντροφό του στις Κάννες σε υπερπολυτελές γιοτ
Invision
1'

Διακοπές στη Νότια Γαλλία πάνω σε ένα γιο κάνει ο διάσημος ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την κατά 23 χρόνια μικρότερη σύντορφό του και σούπερ μόντελ Βιτόρια.

Οι παπαράτσι δεν χάνουν ευκαιρία να απαθανατίζουν το εντυπωσιακό ζευγάρι, καθώς η μελαχρινή καλλονή τους τροφοδοτεί με άφθονο υλικό, αφού εμφανίζεται ουκ ολίγες φορές ...τόπλες.

Και μπορεί ο έρως χρόνια να μην κοιτά, και το ζευγάρι να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, όμως μία φωτογραφία του διάσημου σταρ, ενώ ανέβαινε στο γιοτ μετά τη βουτιά, δείχνει μια άλλη...εικόνα του γοητευτικού κατά τ' αλλά οσκαρικού ηθοποιού.

Η μισή πλάτη του, ήταν γεμάτη από σημάδια από βεντούζες... Μία πρακτική εναλλακτικής ιατρικής όπου οι βεντούζες εφαρμόζονται στο δέρμα για να τραβήξουν αίμα στην επιφάνεια.

Λέγεται ότι βοηθά με πονοκεφάλους, πόνο στην πλάτη, πόνο στον αυχένα και διάφορες άλλες ασθένειες.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία

Ο Ντι Κάπριο και η Βιτόρια έχουν περάσει μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους, ταξιδεύοντας στη Μεσόγειο.

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε τον Αύγουστο του 2023 όταν εθεάθησαν στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, ενώ αργότερα εκείνο το καλοκαίρι εντοπίστηκαν να χορεύουν και να φιλιούνται στην Ίμπιζα.

Πηγές αναφέρουν πως ο Ντι Κάπριο είναι σφόδρα ερωτευμένος με το νεαρό μοντέλο, ενώ τον περασμένο Μάρτιο ένα δαχτυλίδι στο χέρι της Βιτόρια πυροδότησε φήμες ακόμη και φήμες αρραβώνα.

Ο Ντι Κάπριο αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ιστορικό γνωριμιών με νεαρά μοντέλα...