Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Σάστισαν» στον αέρα με το σχόλιο του

«Να σου δώσω μία τσίχλα;», τον ρώτησε στο ίδιο ύφος η Μαριάντα Πιερίδη.
1'

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε κατά την διάρκεια της εκπομπής «Summer’s Cool» την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ και τις φήμες για τη νέα σχέση του ηθοποιού με την κόρη του Ρόμπερτ Κένεντι το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά είπε: «Μπορεί να υπάρξει καπνός χωρίς φωτιά, είναι η κοσμοθεωρία μου αυτή και θα σας το αποδείξω σε μία άλλη εκπομπή, όχι εδώ. Ο Ρόμπερτ Κένεντι ήταν υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ και αποσύρθηκε για να υποστηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ. Τίποτα δεν είναι τυχαίο», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τις φήμες που θέλουν τον Μπεν Άφλεκ να έχει προχωρήσει τη ζωή του με την κόρη του Αμερικανού πολιτικού.

«Βγήκε τώρα ξαφνικά η Κικ Κένεντι… αρχικά την κόρη του την είπε «Κικ», δηλαδή «κλωτσιά». Αν την έλεγε «Κοκ», θα ήταν για να την φάει», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά με χιούμορ ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, με τους συνεργάτες του να «σαστίζουν» και να ξεσπούν σε γέλια με το… πιπεράτο σχόλιο.

«Να σου δώσω μία τσίχλα;», τον ρώτησε στο ίδιο ύφος η Μαριάντα Πιερίδη.

«Το γλυκάκι εννοώ παιδιά, το κοκ. Ξέρετε ότι εννοούσα το γλυκό, άντε το πολύ-πολύ τον κόκορα», απάντησε «δικαιολογούμενος» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κλείνοντας το θέμα.