Σοφία Παθέκα για το πρόσφατο διαζύγιο: «Δεν είναι ωραίο να κλείνεις την πόρτα μετά από 22 χρόνια»

«Είμαι μια γυναίκα στα 50, πονεμένη, δουλεμένη και θέλω να ταξιδέψω», είπε η Σοφία Παθέκα
1'

Η Σοφία Παθέκα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool» για το διαζύγιο από τον επί 22 χρόνια σύζυγό της, Λεωνίδα Παπασταύρου, εκφράζοντας τα συναισθήματά της με αφορμή αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είπε αρχικά: «Είμαι καλά, προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου, είναι διαφορετικό καλοκαίρι και για μένα. Συνήθως δεν απασχολώ τον χώρο με τα προσωπικά μου, αυτή τη φορά δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα και πολύ άνετα. Είδα κάποιες εμφανίσεις του πρώην συζύγου μου και ομολογώ ότι δεν μου άρεσαν σε αυτή τη φάση της ζωής μας. Με στεναχώρησε πάρα πολύ, δεν είναι ωραίο να κλείνεις την πόρτα μετά από 22 χρόνια αλλά, για να γίνει, σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος».

Στη συνέχεια, η Σοφία Παθέκα εξομολογήθηκε: «Λόγω αθλητισμού και πρωταθλητισμού έχω μάθει στη ζωή μου να μάχομαι και αυτό θα κάνω και αυτή τη φορά για κάτι καλύτερο. Κυρίως για τα παιδιά μου και μετά για μένα. Ευχαριστώ τον πρώην σύζυγό μου που μου χάρισε δυο παιδιά. Ξυπνάω κατάκοπη από την κούραση και από τη δουλειά για να τους προσφέρω ό,τι μπορώ. Θα έδινα και τη ζωή μου για τα παιδιά μου», δηλώνει η γνωστή γυμνάστρια στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

«Είμαι μια γυναίκα στα 50, πονεμένη, δουλεμένη και θέλω να ταξιδέψω, να ζήσω και να αγαπηθώ. Θέλω να νιώσω στοργή, φροντίδα και να είναι τα παιδιά δίπλα μου», καταλήγει στη συνέντευξή της η Σοφία Παθέκα.