Μαρίνα Σάττι: «Μέχρι και χωράφι πούλησα για να κάνω ένα βίντεο-κλιπ μου»

Η Μαρίνα Σάττι δήλωσε ότι δεν θέλει να είναι συνέχεια στα φώτα της δημοσιότητας:

Μαρίνα Σάττι: «Μέχρι και χωράφι πούλησα για να κάνω ένα βίντεο-κλιπ μου»
2'

Η Μαρίνα Σάττι προχώρησε σε έναν απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Summer's Cool» για τις αλλαγές που έχουν συμβεί στην ίδια.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια τόνισε πως δεν θέλει να μιλάει, καθώς τα λόγια εύκολα παρερμηνεύονται, αλλά θέλει να δείχνει μέσω των πράξεών της.

«Όλοι μου λέτε: "Τι έχει αλλάξει;". Έχω αλλάξει όντως, περνάω πάρα πολύ ωραία στη ζωή μου. Έρχεται μια κυρία και μου λέει: "Να ξέρεις, τα μηνύματά σου τα παίρνουμε. Αυτά που εννοείς και αυτά που κάνεις τα καταλαβαίνουμε. Συνέχισε". Και χάρηκα, μου έμεινε αυτό.

Εγώ το έχω πάρει απόφαση: δεν ξαναλέω τίποτα με λόγια. Ό,τι και να πω, ό, τι και να πει ο καθένας, δεν έχουν σημασία τα λόγια, άσε που παρερμηνεύονται. Δεν χρειάζεται να λέω λόγια, θα κάνω μόνο. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλα αλλάζουν. Όλα μπορούμε να τα προσπαθήσουμε και να αλλάξουν. Μην κ*λώνετε. Από μικρή ένα πράγμα έλεγα: δεν θέλω να μετανιώσω για τίποτα. Αυτό έλεγα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να πουλήσει ένα χωράφι προκειμένου να χρηματοδοτήσει ένα βίντεο-κλιπ της: «Έκανα ό, τι πίστευα, με όλες τις δυσκολίες, χωρίς να έχω λεφτά, προσπαθούσα να κάνω τα βίντεο-κλιπ μου. Δεν με νοιάζει να το πω. Μέχρι και ένα χωράφι που είχα το πούλησα, γιατί έλεγα: τι μου είναι πιο σημαντικό, να έχω εκεί τις ελιές να κάθονται και να μην τα κάνω τίποτα ή να προσπαθήσω να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου;».

Σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι δεν θέλει να είναι συνέχεια στα φώτα της δημοσιότητας: «Μου έλεγαν μετά τη "Μάντισσα" "βγάλε τραγούδια τώρα που έχει επιτυχία, τώρα που ρολάρει, γιατί θα σε ξεχάσει ο κόσμος". Όχι, δεν είναι σωστό αυτό. Το να είμαι συνέχεια μπροστά στη μούρη του κόσμου και να βγάζω τραγούδια ή να είμαι συνέχεια στο Instagram και στα social media για να κάνω φασαρία μόνο για τη φασαρία, αυτό δεν σε πάει κάπου».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή