Κλόντια Σίφερ: Γιόρτασε τα 54α γενέθλιά της με βίντεο που ανέβασε από την Ελλάδα

H Σίφερ είχε γιορτάσει τα γενέθλιά της και πέρσι στην Ελλάδα
instagram @claudiaschiffer
1'

Η Κλόντια Σίφερ επισκέπτεται την Ελλάδα σχεδόν κάθε καλοκαίρι, δείχνοντας πόσο πολύ αγαπά την χώρα. Το μοντέλο γιόρτασε τα 54α γενέθλιά της την Τρίτη, ανεβάζοντας ένα βίντεο από τις διακοπές της στην Ελλάδα, στο οποίο ποζάρει με ένα λευκό μπικίνι και γυαλιά ηλίου, ενώ μια πεταλούδα προσγειώνεται στο δάχτυλό της.

Το βίντεο της Κλόντια Σίφερ συνοδεύεται με μία λεζάντα: «Η ελληνική πεταλούδα επέστρεψε και φέτος για τα γενέθλιά μου. Σας ευχαριστώ για όλα τα γλυκά μηνύματα!».

Το μοντέλο έκανε μια ανάρτηση στο Instagram στις 12 Ιουνίου, όπου μοιράστηκε φωτογραφίες από το ταξίδι της με τους ακολούθους της, καθώς είχε επισκεφθεί τη Σαντορίνη μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της.

Σε μία φωτογραφία που ανάρτησε η Κλόντια Σίφερ γράφει στη λεζάντα: «Οικογένεια, φίλοι και καλή θέα».

H Σίφερ είχε γιορτάσει τα γενέθλιά της και πέρυσι στη χώρα μας, καθώς είχε ανεβάσει στο λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από τα γενέθλιά της σε μια πολυτελή εξοχική κατοικία, χωρίς όμως να αναφέρει σε ποιο μέρος βρίσκεται.

Στη λεζάντα η Κλόντια Σίφερ γράφει: «Γιορτάζοντας στον ελληνικό παράδεισο, με έναν ξεχωριστό φίλο που ήρθε να μου ευχηθεί χρόνια πολλά».