Aτύχημα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έμεινα 1,5 μήνα στο κρεβάτι, με βοήθησε η ψυχοθεραπεία»

Δύσκολες ώρες πέρασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Aτύχημα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έμεινα 1,5 μήνα στο κρεβάτι, με βοήθησε η ψυχοθεραπεία»
1'

Σε προσωπικές αποκαλύψεις προχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, απαντώντας σε ερωτήσεις που δέχτηκε από τους ακολούθους της.

Η γνωστή influencer - επιχειρηματίας το φετινό καλοκαίρι αποστασιοποιήθηκε για αρκετό διάστημα, μετά το ατύχημα που είχε όταν έσπασε το πόδι της.

Όπως τονίζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην ανάρτησή της, η ίδια ξέφυγε από το πρόγραμμα της υγιεινής διατροφής, ενώ αναζήτησε βοήθεια μέσω της ψυχοθεραπείας…

«Έμεινα μεγάλο χρονικό διάστημα στο κρεβάτι και πιο συγκεκριμένα σε ένα δωμάτιο για σχεδόν για 1,5 μήνα επειδή έσπασα το πόδι μου. Έπεσα ψυχολογικά, ακύρωσα σχεδόν όλες μου τις δουλειές και οι υποχρεώσεις έτρεχαν…

Είδα μεγάλη αλλαγή στο σώμα μου επειδή το μόνο που έκανα ήταν να τρώω και να βλέπω Netflix. Με βοήθησε η ψυχοθεραπεία που έκανα μέσω βίντεο κλήσης με μια εκπληκτική κοπέλα. Όταν χάνω την προσανατολισμό μου, ζητάω πάντα βοήθεια. Δεν μου αρέσει να βαραίνω τους φίλους μου. (Όχι ότι έχω και πολλούς, λίγους και καλούς)

Το αποτέλεσμα στο σήμερα, είμαι γεμάτη ενέργεια, πολύ καλά ψυχολογικά, απίστευτα δημιουργική, νιώθω ευλογημένη και περιμένω πως και πως να μπω στην καθημερινή μου ρουτίνα. Δουλειά, δημιουργία, γυμναστική και μαρούλια», ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη απαντώντας μέσω του λογαριασμού της στο instagram.

alexandraki
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή