Απολογείται ο Μάριος Αθανασίου για τις λάθος πληροφορίες βιασμού: «Ήταν αστοχία – Ζητώ συγγνώμη»

Ο Μάριος Αθανασίου απαντά για την ανάρτηση την οποία κατέβασε από τους λογαριασμούς του

Απολογείται ο Μάριος Αθανασίου για τις λάθος πληροφορίες βιασμού: «Ήταν αστοχία – Ζητώ συγγνώμη»
2'

Με νέο βίντεο στα social media ο Μάριος Αθανασίου απαντά για την ανάρτηση την οποία κατέβασε από τους λογαριασμούς του, μέσα από την οποία περιέγραφε πως έγινε μάρτυρας μιας κοπέλας η οποία κυκλοφορούσε γυμνή έχοντας πέσει θύμα βιασμού, όπως ισχυρίστηκε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη νέα του ανάρτηση, ο Μάριος Αθανασίου διευκρινίζει πως ο ίδιος έλαβε λάθος πληροφορίες καθώς δεν προηγήθηκε βιασμός, αφού πρόκειται για διαφορετικό συμβάν.

«Κατέβασα την ανάρτηση για την κοπέλα στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από επικοινωνία που είχα με κάποια παιδιά που ήταν εκεί και βοηθήσανε από την πρώτη στιγμή την κοπέλα αυτή και προς τιμήν τους. Πολλά μπράβο…

Κατάλαβα ότι έκανα μια αστοχία, μια ανακρίβεια σε αυτό που έλεγα. Η κοπέλα δεν είχε πέσει θύμα βιασμού, δεν είχε γίνει απόπειρα βιασμού, για άλλο λόγο είχε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Καταλαβαίνω απόλυτα το πώς αισθάνθηκαν οι άνθρωποι και γιατί μου το μετέφεραν έτσι. Εξακολουθεί να παραμένει για εμένα μια πολύ άγρια εικόνα, πολύ δύσκολο περιστατικό, άγρια σκηνή να την βλέπεις», αναφέρει στο βίντεο ο Μάριος Αθανασίου.

«Έτσι ακριβώς όπως έγινε δεν είχα τη δυνατότητα εγώ να διασταυρώσω αν εγώ αυτό που βλέπω και αν η πληροφορία που μου λέγανε οι άνθρωποι είναι αληθής ή ψευδής. Δυστυχώς, δεν ήθελα να κάνω κι εγώ τον περίεργο… Αυτό που εισέπραξα ήταν σοκαριστικό και αυτό ήθελα να μεταφέρω», ξεκαθαρίζει ο Μάριος Αθανασίου.

Ενώ καταλήγει: «Ζητώ συγγνώμη και πάλι αν έφερα σε δύσκολη θέση κάποιους και ελπίζω να είναι πολύ καλύτερα η κοπέλα», κλείνει ο Μάριος Αθανασίου.

https://www.instagram.com/reel/C_QDO-RMt6C/
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή