Ο Γιάννης Κολοκυθάς έβγαλε μπλούζα του Παναθηναϊκού - Πώς αντέδρασε ο Παναγιώτης Στάθης

Ο Παναγιώτης Στάθης αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Παναθηναϊκό για τη νίκη και την πρόκριση, άρχισε να «πειράζει» τον Γιάννη Κολοκυθά

Ο Γιάννης Κολοκυθάς έβγαλε μπλούζα του Παναθηναϊκού - Πώς αντέδρασε ο Παναγιώτης Στάθης
1'

Όλα μπορούν να συμβούν στον «αέρα» της τηλεόρασης. Μετά την επική νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λανς ο Παναγιώτης Στάθης σκέφτηκε να κάνει πλάκα στον Γιάννη Κολοκυθά.

Ο Γιάννης Κολοκυθάς έδειξε ξαφνικά στην κάμερα του OPEN τη μπλούζα που μοίρασε στους περίπου 60.000 θεατές του κατάμεστου Ολυμπιακού Σταδίου η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Παναγιώτης Στάθης αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Παναθηναϊκό για τη νίκη και την πρόκριση, άρχισε να «πειράζει» τον Γιάννη Κολοκυθά. «Είμαστε όλοι περήφανοι για την ιστορική πρόκριση του Παναθηναϊκού, θα παίξει Σεπτέμβρη επιτέλους Ευρώπη έπειτα από πολλά χρόνια», ανέφερε ο Παναγιώτης Στάθης με τον ίδιο να ρωτά τον Γιάννη Κολοκυθά: «Μπορείς να μου πεις τελικά είναι Ιντερτότο, είναι Milco Cup τι είναι;».

Η αθλητικογράφος του OPEN, Ελβη Μιχαηλίδου επιχείρησε να μπει στην κουβέντα με τον Γιάννη Κολοκυθά να απαντά: «Δεν είναι Champions League, Europa League, ηρέμησε. Είναι το Conference League που είναι χαμηλότερου επιπέδου. Προχωράμε».

Ο Παναγιώτης Στάθης συνέχισε την κουβέντα, ρωτώντας τον Γιάννη Κολοκυθά: «Ποιος είναι Κυπελλούχος Ευρώπης μπορείς να μου πεις;».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή