Δημήτρης Σταρόβας: «Ζω από τύχη» - Το νέο βίντεο για την περιπέτεια της υγείας του

«Θέλω να απευθυνθώ σε πολύ κόσμο, γιατί στη θέση που ήμουνα πιστεύω ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που δεν προσέχει τον εαυτό του όπως κι εγώ», ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας
2'

Μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο, ο Δημήτρης Σταρόβας ανέβασε νέο βίντεο στο κανάλι που διατηρεί στο YouTube.

«Ελπίζω να με θυμάστε», είναι ο τίτλος που έχει δώσει ο Δημήτρης Σταρόβας και αναφέρεται στην περιπέτεια της υγείας του. Μάλιστα, αναφέρει πως όταν μπορέσει να μιλήσει αρκετά καλά, θα κάνει και άλλα βίντεο, μέσα από τα οποία θα διηγείται όσα πέρασε.

Ο Δημήτρης Σταρόβας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Γεια και χαρά σε όλους, ελπίζω να με θυμάστε. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σε ό,τι αφορά την υγεία μου πάνε όλα προς το καλύτερο. Δεν έχω σχεδόν κανέναν κινητικό πρόβλημα, μένει να αποκατασταθεί η ομιλία. Όταν γίνει αυτό, θέλω να φτιάξω ένα βίντεο, ίσως και παραπάνω και θέλω να σας διηγηθώ όλη την περιπέτεια της υγείας μου από την αρχή μέχρι τώρα».

Ο Δημήτρης Σταρόβας συνεχίζει: «Σε αυτό το διάστημα των τριών μηνών συνέβησαν τόσα πολλά και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας, γιατί υπάρχει λόγος. Θα το διαπιστώσετε! Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να το κάνουμε αυτό, γιατί έχω να μοιραστώ πολλά μαζί σας. Θέλω να απευθυνθώ σε πολύ κόσμο, γιατί στη θέση που ήμουνα πιστεύω ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που δεν προσέχει τον εαυτό του όπως κι εγώ. Ζω από τύχη, μόνο αυτό θα σας πω. Αυτό το βίντεο θα γίνει όταν μπορώ να μιλήσω καλύτερα».

Και προσθέτει: «Ένας άλλος λόγος που είμαι πολύ χαρούμενος είναι γιατί, όπως βλέπετε είμαι στο στούντιο για να κάνουμε αυτό το βίντεο, αλλά κυρίως γιατί προετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβρη και για τον χειμώνα γενικότερα. Όπου στις αρχές του Σεπτέμβρη θα αρχίσουν τα μαθήματα κιθάρας και δω στο στούντιο και τα διαδικτυακά και γενικότερα θα μπούμε σε μια ροή κανονική».