Πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου για το ανανεωμένο πρόγραμμα του ATTICA TV

Το νέο πρόγραμμα του ΑTTICA TV έρχεται αυτή τη Δευτέρα με ανανεωμένες ενημερωτικές εκπομπές
1'

H καθημερινή εκπομπή «RESTART» με τον Αλέξανδρο Κλώσσα έρχεται κάθε απόγευμα στις 18:00 για να «διαβάσει» με ανατρεπτική διάθεση και κριτική ματιά την επικαιρότητα. Αναμεταδίδονται όλες οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, μέσα από μια εκπομπή γνώμης και διαλόγου που αναδεικνύει την ατζέντα της ημέρας με ρεπορτάζ, έρευνες και συνεντεύξεις.

Την σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Χουδαλάκης στις 19:00 με το «ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ». Ένα δίωρο μαγκαζίνο που εστιάζει στα μεγάλα πολιτικά και κοινωνικά θέματα της ημέρας, με προσκεκλημένους, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις. Η επικαιρότητα από τη... «σωστή πλευρά της δημοσιογραφίας» με την υπογραφή του Γιώργου Χουδαλάκη και τις προσεγγίσεις των σχολιαστών του ATTICA TV.

Ακολουθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κάθε βράδυ στις 21:00. Ειδήσεις με αξιοπιστία και ενημέρωση χωρίς γκρίζες ζώνες. Από Δευτέρα έως και Πέμπτη η Αθηνά Σούτζου και από Παρασκευή έως και Κυριακή η Ανθή Σαλαγκούδη παρουσιάζουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ATTICA TV. Όλες οι πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις της ελληνικής και διεθνούς σκηνής, μέσα από τα ρεπορτάζ και τις αναλύσεις της δημοσιογραφικής ομάδας του σταθμού.

Τα «ΓΕΓΟΝΟΤΑ 2.0» επιστρέφουν και φέτος με ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ και σχολιασμό της επικαιρότητας. Το νυχτερινό talk show του ATTICA TV αναδεικνύει την ανάγκη της πολυφωνίας, αναζητά τη διαφορετική άποψη και εστιάζει στα θέματα που αποτελούν «μήλον της Έριδος». Παρουσιάζει ο Γιώργος Μελιγγώνης - σχολιάζουν η Μάγκυ Δούση και ο Νίκος Ελευθερόγλου.