Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στην Κρήτη
1'

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του επί δύο χρόνια συντρόφου της, Γρηγόρη Μόργκαν.

Η παρουσιάστρια και ο μουσικός θα ενωθούν µε τα ιερά δεσμά του γάμου αύριο Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά.

Μάλιστα, το ένθετο Secret παρουσιάζει το πολύ πρωτότυπο προσκλητήριο του γάμου τους, το οποίο είναι πολύ ιδιαίτερο και μοντέρνο, αφού περιλαμβάνει τρεις φωτογραφίες του όμορφου ζευγαριού από κάποιες εξωτικές διακοπές του.

O γάμος θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Ιωάννη τον Ερημίτη, στη Μαραθοκεφάλα στα Χανιά στις 18:00 το απόγευμα, ενώ μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει ξέφρενο πάρτι στο στα Φαλάσαρνα.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Ποζάρουν αγκαλιά λίγο πριν τον γάμο τους

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν κάνουν διακοπές στην Κρήτη. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί στο νησί.

Λίγο πριν τον γάμο το ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στα Χανιά.

Ο Γρηγόρης Μόργκαν μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα από την απόδρασή τους σε παραλία των Χανίων.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες, υπάρχει μία όπου το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο, φορώντας τα μαγιό του. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έγραψε: «Ατελείωτο καλοκαίρι».