Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ξεκίνησαν οι γαμήλιοι εορτασμοί στη Μεσσηνία - Πλήθος εκλεκτών καλεσμένων

Το φαντασμαγορικό πάρτι με πυροτεχνήματα στη Μεσσηνία για τον γάμο του Greek Freak Γιάννη Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ξεκίνησαν οι γαμήλιοι εορτασμοί στη Μεσσηνία - Πλήθος εκλεκτών καλεσμένων
Instagram
1'

Στη Μεσσηνία ετοιμάζεται να παντρευτεί ο θρυλικός μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούνμπο την επί χρόνια αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ παρουσία πολλών λαμπερών καλεσμένων από όλον τον κόσμο.

Ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα γίνει στο Costa Navarino αύριο, Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου. Οι τριήμεροι εορτασμοί ξεκίνησαν από την Παρασκευή με το «All White Party» στο ξενοδοχείο «W», όπου όλοι οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι στα λευκά.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους είναι κορυφαία ονόματα του NBA όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Κρις Μίντλετον που έφθασε αργά το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας με έναν εκ των ιδιοκτητών των Μιλγουόκι Μπακς και πολλοί άλλοι celebrities. Ακούγονται επίσης, τα ονόματα των Σερένα Γουίλιαμς και Κίλιαν Εμπαπέ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέφθασε με τη Μαράια από τον όρμο του Ναβαρίνου μ' ένα σκάφος, με το τοπίο να δημιουργεί μια μαγευτική εικόνα. Το πάρτι συνεχίστηκε με όλους να εύχονται τα καλύτερα και φυσικά την Ελλάδα και τη Μεσσηνία να αποτελούν σημείο παγκόσμιας αναφοράς, όπως αναφέρει το best-tv.gr.

Σήμερα, θα πραγματοποιηθεί το «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα την πατρίδα του 29χρονου μπασκετμπολίστα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ έπειτα από μια δεκαετία μαζί και τρία παιδιά, τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια. Ο «Greek Freak» ζήτησε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και γι’ αυτό οι καλεσμένοι δεν θα επιτρέπεται να έχουν μαζί τους κινητά.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή