Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτή είναι η τελευταία της επιθυμία λίγο πριν πεθάνει

Μια επιθυμία την οποία εξέφρασε για πρώτη φορά η Αλίκη Βουγιουκλάκη το 1974 και στις τελευταίες στιγμές της στο νοσοκομείο το καλοκαίρι του 1996
Instagram
1'

Το φως της δημοσιότητας βρέθηκε ξανά η τελευταία επιθυμία της αείμνηστης εθνικής σταρ Αλίκης Βουγιουκλάκης λίγο πριν φύγει από τη ζωή στο ιατρικό κέντρο Αθηνών.

Το 2021 ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε κάνει σχετικές αποκαλύψεις μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος είχε μοιραστεί ένα σπάνιο βίντεο, στο οποίο μιλάει ο προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Κλεισθένης και περιγράφει την επιθυμία που είχε από το 1974 και για την οποία μιλούσε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνη ήθελε να τοποθετήσει ο ίδιος ανάμεσα στα χέρια της, όταν πεθάνει, την αγαπημένη της φωτογραφία με το μπλε καπέλο από την παράσταση της «Ωραίας μου Κυρίας» το 1974. Μια επιθυμία την οποία εξέφρασε για πρώτη φορά το 1974 και στις τελευταίες στιγμές της στο νοσοκομείο το καλοκαίρι του 1996.

Στη λεζάντα γράφει: «Αυτό το πράγμα ήταν λιγάκι αστείο γιατί ξεκίνησε από το 1974, από το 1974 μου το ζητούσε αυτό. Επειδή η φωτογραφία της άρεσε πάρα πολύ έλεγε “αυτήν τη φωτογραφία όταν πεθάνω, θέλω να μου τη βάλεις στο φέρετρο μέσα, να την αγκαλιάσω” τόσο αγαπούσε αυτήν τη φωτογραφία. Και τις τελευταίες ημέρες μου το έλεγε μέσα στο νοσοκομείο και της έλεγα “μην λες σαχλαμάρες”. Τη μέρα που ήταν να γίνει η κηδεία και τα αδέλφια της και όλοι μου είπαν να τηρήσω την επιθυμία της».

Σχετικές ειδήσεις