Όλα έτοιμα για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Άρχισαν να καταφθάνουν οι «υψηλοί» καλεσμένοι

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Το μενού, η έκπληξη στη Μαράια και το Nigerian party
Αρχείου - AP
2'

Στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας ξεκίνησαν να καταφθάνουν οι «υψηλοί» προσκεκλημένοι του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους είναι κορυφαία ονόματα του NBA όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Κρις Μίντλετον που έφθασε αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας με έναν εκ των ιδιοκτητών των Μιλγουόκι Μπακς και πολλοί άλλοι celebrities. Καλεσμένος στον γάμο είναι και ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος ωστόσο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, είναι πολύ πιθανόν να μην δώσει το «παρών».

Το Nigerian Party και τα λευκά ντυσίματα στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino στη νοτιοδυτική Μεσσηνία, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, οι εορτασμοί ξεκίνησαν ήδη από χθες με το «All White Party» στο ξενοδοχείο «W», όπου όλοι οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι στα λευκά. Σήμερα (31/8), οι εορτασμοί θα συνεχιστούν με ένα «Nigerian Party», το οποίο θα τιμήσει την καταγωγή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι καλεσμένοι θα ντυθούν με παραδοσιακές νιγηριανές ενδυμασίες, προσθέτοντας μια ξεχωριστή πολιτιστική νότα στην εκδήλωση.

Τα δρακόντεια μέτρα ασφάλειας

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας, ενώ υπάρχει απαγορευτικό στους καλεσμένους, να μην έχουν τα κινητά τους τηλέφωνα. Γι’ αυτό, το ζευγάρι επέλεξε φωτογράφους για τις αναμνηστικές φωτογραφίες από το event και τον γάμο.

Η έκπληξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Σχετικά με το μενού, αυτό θα έχει μια μάλλον ευρεία γκάμα αναφορών και θα καταλήγει στη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία. Στον γάμο θα σερβιριστεί και ένα ροζέ κρασί που θα έχει το όνομα της Μαράια και θα είναι η έκπληξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αγαπημένη του.

Σχετικές ειδήσεις