Ρίτσαρντ Γκιρ: Δεν είχαμε «καμία χημεία» με την Τζούλια Ρόμπερτς στο Pretty Woman

Τι είπε αναφορικά με την σχέση του με την Τζούλια Ρόμπερτς
2'

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ μίλησε σήμερα (01/08) στο 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο «Pretty Woman», την ταινία που τον εδραίωσε ως έναν από τους πιο γοητευτικούς πρωταγωνιστές στο Hollywood.

Στη διάρκεια της ομιλίας του προβλήθηκε μια σκηνή από την άκρως επιτυχημένη ρομαντική κωμωδία, οπού ο χαρακτήρας του Γκιρ, που υποδύεται έναν πλούσιο και επιτυχημένο επιχειρηματία, παίζει πιάνο, όταν κάνει την εμφάνισή της η Βίβιαν, μια εργάτρια του σεξ, την οποία υποδύεται η Τζούλια Ρόμπερτς. Τότε ακολουθεί μια ερωτική σκηνή στην οποία ο Γκιρ βάζει την Τζούλια Ρόμπερτς πάνω στο πιάνο.

«Εννοώ, δεν υπάρχει χημεία», αστειεύτηκε ο ηθοποιός, προκαλώντας τα γέλια του κοινού. «Αυτός ο ηθοποιός και αυτή η ηθοποιός προφανώς δεν είχαν καμία χημεία μεταξύ τους... Έχω πολύ καιρό να το δω αυτό. Αυτή είναι μια σέξι σκηνή».

Ο σταρ αστειεύτηκε επίσης σχετικά με την υποδοχή της ταινίας Πρόκειται για μια ταινία, μια πολύ μικρή ταινία ενός υπέροχου σκηνοθέτη ονόματι Γκάρι Μάρσαλ», ξεκίνησε ο Γκιρ. «Αλλά διασκεδάζαμε κάνοντας αυτή τη μικρή μικροσκοπική ταινία. Δεν ξέραμε αν κάποιος θα έβλεπε ποτέ αυτή τη μικρή μικροσκοπική ταινία. Κανείς δεν θα έδινε ποτέ σημασία σε αυτή τη μικρή μικροσκοπική ταινία».

Μέχρι σήμερα το «Pretty Woman» έχει αποφέρει πάνω από 460 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, ενώ κατά την κυκλοφορία του ήταν η πέμπτη ταινία με τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών.