Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο all star γάμος του NBAer – Οι VIP καλεσμένοι και το μεγάλο πάρτι

Πλήθος «υψηλών» καλεσμένων στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο all star γάμος του NBAer – Οι VIP καλεσμένοι και το μεγάλο πάρτι
2'

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενώθηκε σήμερα το πρωί 1η Σεπτεμβρίου με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Μαράια, σε στενό κύκλο και με μια διπλή τελετή, καθώς ο Γιάννης είναι ορθόδοξος και η Μαράια καθολική στο Costa Navarino.

Η σχέση του Γιάννη με τη Μαράια, που ξεκίνησε το 2016, κρατάει ήδη 8 χρόνια. Έχουν αποκτήσει 3 παιδιά, με την Mariah να βρίσκεται στο πλευρό του και να στηρίζει τη μαγική διαδρομή του Έλληνα σούπερ σταρ στα παρκέ.

Διάσημοι προσκεκλημένοι βρέθηκαν στην Πύλο για τον γάμο, ανάμεσά τους ο Γουέσλι Μάθιους των Άτλαντα Χοκς, ο Τζρου Χόλιντεϊ των Μπόστον Σέλτικς, αμφότεροι πρώην συμπαίκτες του Γιάννη, αλλά και ο Κρις Μίντλετον των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος μάλιστα είναι και ο κουμπάρος του ζευγαριού.

Μετά τη γαμήλια τελετή, ακολούθησε η λαμπερή δεξίωση με τους VIP προσκεκλημένους και το αυστηρό πρωτόκολλο, καθώς έχει απαγορευτεί η χρήση κινητών τηλεφώνων, οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο, ενώ οι εργαζόμενοι έχουν υπογράψει σύμφωνο εχεμύθειας.

Περίπου 200 καλεσμένοι και 30 VIP από τον διεθνή αθλητικό χώρο βρίσκονται στη Μεσσηνία για τον γάμο, ενώ το βράδυ του Σαββάτου έφτασε στη Μεσσηνία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους, ο Λεμπρόν Τζέιμς, η τενίστρια Σερίνα Ουίλιαμς, αλλά και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, Βασίλης Σπανούλης με τη σύζυγο, όπως και ο Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής.

Η δεξίωση

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν από την Παρασκευή όπου πραγματοποιήθηκε το «White Party» στο ξενοδοχείο «W», ενώ το Σάββατο ακολούθησε το «Nigerian Party» με παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα τη δεύτερη πατρίδα του 29χρονου μπασκετμπολίστα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή