Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Οι ευχές για τον «μυστικό» γάμο του και το σχόλιο της Ανθής Βούλγαρη

Ο δημοσιογράφος παντρεύτηκε την σύντροφό του σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο ενώ μεταξύ των καλεσμένων ήταν τόσο η Ανθή Βούλγαρη όσο και η Ματίνα Παγώνη με την οποία είναι στενοί φίλοι 

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Οι ευχές για τον «μυστικό» γάμο του και το σχόλιο της Ανθής Βούλγαρη
2'

Η «Κοινωνία Ώρα MEGA» επέστρεψε με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη στις επάλξεις μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα των δύο δημοσιογράφων.

Από την πρώτη εκπομπή της νέας τηλεοπτική σεζόν δεν θα μπορούσε να λείπει ειδική αναφορά στον γάμο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, ο οποίος μετά το διαζύγιό του έπειτα από 25 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή και να προχωρήσει σε δεύτερο γάμο με τη σύντροφό του, τον οποίο μάλιστα κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τελετή έγινε σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η συμπαρουσιάστριά του Ανθή Βούλγαρη αλλά και η στενή του φίλη Ματίνα Παγώνη.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε αρχικά: «Δεν σας πήρα τα κινητά. Εκείνες τις ημέρες έλεγα… Γιατί είναι κακό να γίνει κλειστό;», ενώ η Ανθή Βούλγαρη είπε: «Μετά βγήκε η φωτογραφία και δεν βγήκε από εμάς. Η νύφη πανέμορφη. Ήσουν πάρα πολύ όμορφος και πολύ χαρούμενος εκείνη την ημέρα. Έλαμπες».

Η δημοσιογράφος σχολίασε ακόμη ότι: «Θέλω να σου πω ότι από τότε που γνώρισες τη Μαρία -και μπορούμε τώρα να το λέμε ανοιχτά διότι είναι με δόξα και τιμή κ. Χασαποπούλου κι η σχέση έχει επισημοποιηθεί- έχεις γίνει άλλος άνθρωπος κι έχεις γλυκάνει πάρα πολύ. Θέλω να πούμε στη νύφη ότι ευχαριστούμε πάρα πολύ για το καλό που μας έχεις κάνει, να είσαι καλά. Βιντεάκι δεν έχουμε; Να ζήσετε, να σας χαιρόμαστε!»

Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ποζάρει χαμογελαστός φορώντας ένα μπλε σκούρο κοστούμι δίπλα στη Μαρία Σκοπελίτου, η οποία επέλεξε ένα εντυπωσιακό λευκό νυφικό σε στενή γραμμή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή